Je potrebné po troch mesiacoch kúpiť väčší cumlík?

kantruska
18. máj 2022

Ahojte dievčatá, prosím vás chcem sa opýtať ohľadom Cumlíkov. Máme Cumlík MAM na 0-3 mesiačiky. Je potrebné po 3 mesiacoch kúpiť Cumlík väčší? Ďakujem za každú radu, pekný deň 😉

lydiasabolova
18. máj 2022

ja síce kupujem inú značku, ale novorodeneckú veľkosť som kupovala do roka 😀

kantruska
autor
18. máj 2022

@lydiasabolova Vypadá, že aj nám stále sedí táto veľkosť 😉 po akej dobe ste Cumlík menila?

eerikusik
18. máj 2022

@kantruska dcéra má tiež inú značku a má od narodenia tú najmenšiu veľkosť,väčšiu nechce(1 rok a 5 mesiacov) a akurát vcera som čítala rozhovor s detskou zubarkou a tá tam pisala, že keď už má dieťa cumel ,tak zostať pri malej veľkosti 🙂

kantruska
autor
18. máj 2022

@eerikusik dobre, super, ďakujem 😉 meníte jej Cumlík po nejakej dobe?

marisoul
18. máj 2022

@kantruska moja ma 1,5 roka a stale veľkosť pre novorodencov, proste jej to vyhovuje, tak neriešim. Nemusíš nutne meniť ak je dieťa spokojné.

kantruska
autor
18. máj 2022

@marisoul super, ďakujem 😉

eerikusik
18. máj 2022

@kantruska mala som kúpené dva balíky po 2 kusy každý inej farby,konkrétne Avent....stále z toho 3 kusy mám a pravidelne vyvaram...jeden dcéra stratila, ale neplánujem kupovať nové...snáď už bude postupne bez cumla úplne 🙂

petkasaurus
18. máj 2022

@eerikusik ahoj, mna toto este len caka.. Nebojis sa, ze sa tym vyvaranim z toho pouvolnuju chemikalie? To len tak, ved mozno aj ja to tak budem robit...

eerikusik
18. máj 2022

@petkasaurus neviem,popravde stále vyzerajú ako nové....ona zas nikdy nemala cumel že celý deň,alebo celú noc....na začiatku sme začali dávať cumel lebo som jej dávala odsate mlieko cez hadičky na prste a potom keď sa potrebovala ukľudniť,tak stále chcela mať môj alebo manželov prst v ústach🤷doktorka povedala,že radšej ju naučiť na cumel ,že na prstoch sú predsa len všelijaké baktérie

andreatytler
19. máj 2022

@kantruska Podla mna vobc netreba menit. Syn ma 2.5 roka a stale ma novorodenecky. Podla mna dieta ani nebude chciet iny.