Je monitor dychu na plienku spoľahlivý?

silvia1996
15. aug 2023

Ahojte, používate monitor dychu na plienku? Je spoľahlivý? Je možné, že namiesto dychu bábätka registruje napr. otrasy kočíka? Ďakujem za skúsenosti 🙏🏻

kacena4
15. aug 2023

ano je to samozrejme ze zaregistruje kazdy pohyb mali sme a pouzivali ho len v posteli (manzelskej) a pri predcasniatkach, inak som neriesila monitor

thoughtfulweirdo
15. aug 2023

Ahoj, používala som Snuzu a v kočíku a autosedačke sa nesmel používať práve kvôli tomu, že on sníma pohyby bruška bábätka a v kočíku alebo sedačke sa to bruško hýbe aj bez dýchania. V postieľke fungoval 100percentne, aj pri spoločnom spaní.

titla
16. aug 2023

@silvia1996 Neexistuje monitor dychu, ktory by sa dal pouzivat do kocika, autosedacky a pod. Kazdy je urceny pre spiace babo, co sa nehybe a je na statickej podlozke. Ci uz klasicky pod matrac, alebo snuza na plienku, ci na nozicku..
Ja som mala snuzu ako doplnok ku klasickemu monitoru a za mna je klasicky monitor pod matrac lepsi. Snuzu som mala len preto, ze syn mal apnoe prihody, cize ak spal mimo postielky (v kociko na balkone, na gauci, na chate...) bola to taka istota. Ale pouzivali sme ju len do 3m, potom sa uz zacal viac hybat, mrvit v spanku, pristroj nepriliehal na brusko, ked sa "pucil" a spustil tym falosny poplach. Dieta hore a ja v strese.