Je lepšie plienky Moony alebo Pampers?

jarkakratka
30. nov 2015

Ktoré sú lepšie plienky prosím vás? Máte s tým skúsenosť? Ďakujem!

zuzulienkamrazka
30. nov 2015

Moony sme ešte neskúšali, ale Pampers nám moc nevyhovujú ☹ Podľa mňa strašne voňajú... Tak sa chystám na Moony najbližšie.

kikitalu
30. nov 2015

Ja som bola s Pampers 2 velmi spokojna. Drzali dietatko v suchu 6-8 hodin. Ale teraz mame Pampers 3 a tie skutocne prilis vonaju, zaroven zapacha moc uz po 2 hodinach a zda sa mi, nesaju az tak dobre ako 2. Neviem, ci som len natrefila na zle balenie alebo ako (bolo v 50% zlave). Aku mate vy skusenost? Tiez uvazujem nad Moony.

tanina724
30. nov 2015

Ja som spokojná s Pamperskami. Ale len s bielymi a zelenými. Oranžové sa dosť pokazili. Malá mi v noci vždy pretiekla,keď bola v nich.

martapales
4. dec 2015

My používame Moony a zatiaľ malý je spokojný. Pampers už nepoužívame. Malému dokonca smrdia 🙂 Že fuuuj sa zatváril keď som ich raz musela kúpiť a Moony neboli po ruke 🙂 Tak asi už drobec vie, že bez vône sú lepšie 🙂

zuzanaete
4. dec 2015

K moony sa neviem vyjadrit. K pampers hej. Na zaciatku sme pouzivali biele pampers a bola velka spokojnost. Cena ma vsak odradzala a tak som vyskusala tesco plienky a na tie nedam dopustit. Ovela menej chemie a vydrz plienky rovnaka. Minule manzel omylom kupil pampers a po otvoreni balika smrdeli v izbe este niekolko dni, kym "vona" vyprchala. Takze pampers urcite nie. Aj ked dieta na to nereaguje, je zbytocne zatazovat jeho pokozku tolkou chemiou. Teda aspon podla mna.

mirka17
4. dec 2015

ja používam iba pampers biele, teraz už štvorky, a iné ani nebudem kupovať. maximálna spokojnosť, možno pre niekoho sú drahé, ale je to len relatívne, mne nikdy nepretiekli, deti mi spia celú noc a ráno suchá ritka, sú tenučké napriek tomu majú vysokú absorpciu, nikdy žiadne zapareniny. raz som vyskúšala zelené, neboli zlé, ale neboli ani lepšie.

lusswinki
4. dec 2015

Plienky moony taktiež odskúšané nemáme a dokonca-nemajte ma za blbu- som ani o takejto značke ešte nepočula, alebo som si ju nevšimla v obchodoch, Plienky Pampers mojmu bračekovi nerobili dobre, stále mal od nich vyražky na zadočku, ale jemu robili dobre, resp presne "sadli" plienky DADA, ale tie sme kúpovali len v PL na SR som ich nikde v obchodoch nevidela...

ukulela
17. feb 2016

jednoznacne moony. skusali sme ich,su sice drahsie, no vzdy mam balik na noc a na dlhsie trasy. su paradne, jemne, hlavne nesmrdia.
ak ma babo problemy tolerovat plienky a mava reakcie, tak treba vyskusat moony. moja znama kupuje po mojej rade en tie, lebo babo ma velke problemy s pokozkou. pampersky ani ine im bevyhovovai vobec :(

sparky77
17. feb 2016

Ja som tiez za Moony, su super 🙂 Davam hlavne na noc 🙂