Ahojte nakoľko riešim dilemu.
Poprosim napíšte mi vyhody, spokojnosť / nespokojnosť maminiek... ďakujem 🙂 🙂
Toto je nevyhoda poschodovej, ze ta spodna je zhora bombardovana alergenmi a je nutne ju castejsie prat... mame, trojpostel, spodna je aj vysuvacia, bude nutna tak o rok. A este je nevyhoda ze ak je dieta na vyzsej posteli chore, tak je problem sa k nemu dostat. Mam teraz, musim po rebriku k nej liest, teplomer, lieky...
Ale na inu ako poschodovu sme miesto nemali... takze ma kazdy svoje spanie a klud aspon v posteli...
Tiež sa u nás poschodová posteľ neujala, najradšej by som ju predala a kúpila vysúvaciu...Dcérka síce spáva hore, ale iba preto, lebo nemá inú možnosť...Hlavne postieľanie je nepraktické a tiež ak človek rád prekladá nábytok (ja som na to maniak), tak veľa možností s premiestňovaním postele nie je....
ahoj, ja napisem z mojej skusenosti ked som bola mala s bratom sme mali poschodovu postel, spalo sa nam v pohode, ja ako starsia som spala hore, potom ked uz aj brasko podrastol chcel spat hore tak sme sa zamenili, nebol ziadny problem ze by na toho kto spal dolu padal prach a ani moji rodicia nemuseli chodit po rebriku ked chceli daco mne hore podat alebo tak., jedine ked mamina chcela prevliect periny musela ist hore inak nie,,,takze ja mam dobru skusenost s poschod,postelou, priatel a jeho brat zas mali vysuvaciu a tiez hovoril ze spalo sa im v pohode.len v noci ked chcel ist niekto kto spal pri stene na wc musel toho druheho prekracovat..🙂 tak ti neviem ktora je lepsia 🙂 vsetko ma svoje plus aj minus
my mame doma napr. vysuvaciu, ale je fakt, ze spodok sa pouziva iba prilezitostne, ked sa chcu deti naladovat do jednej izby, maju svoje izby...inak je velmi dobra, nemaju deti problem s tym, ze ked ide jedno na wc, tak prekracuju leziaceho, akoze podla mna v pohode to je, netreba sa zamyslat nad tym....tam je nehygienicke to, ze dieta by v tejto vyske postele spat nemalo bezne podla mna
ideme teraz kupit poschodovu, mne sa paci na poschodovej, ze ked si chce dieta oddychnut cez den, ved vyvalit sa chces aj inokedy ako v noci, tak si kazde moze lahnut, pri vysuvacej musis predtym urobit nejaky ukon 🙂
My máme vysúvaciu, spodok sa nevyužíva,ale som rada že máme túto možnosť napr pre návštevu 😉
My mame vysuvaciu aj s uloznym priestorom a som maximalne spokojna.
ja by som volila skôr poschodovú posteľ .. lebo neviem si predstaviť ako by sa zopár rokov deň čo deň vysúvala posteľ ... ved to ju musí zničiť a ked jedno dieťatko počas spánku ak by chcelo isť na wc tak to druhé môže zobudiť .. a pri poschodovej si v pohode zlezie, ak je už väčšie 🙂 .. jediný problém môže nastať ak máte dvoch chlapcov tak sa budú byť, kto môže spať hore :D :D http://akoapreco.com/podla-coho-vybrat-poschodovu-postel/
Ja som mala so sestrou vysuvaciu postel,ako detom nam to v pohode stacilo ale bol trocha problem ked tej co spala vyssie trebalo v noci na WC tak musela tu dole prekracovat....Poschodova ma zasa podla mna hygienicke nevyhody-dietatu hore je teplo a na to dolne padaju roztoce a prach z horneho matraca 😒