prosim viete mi poradit ktory je lepsi,kvalitnejsi ?nejake plusy aj minusy...
jeden je HARTMAN a druhy TOPCOM.
Podľa mňa najlepšie je investovať do teplomera, ktorý meria teplotu na čele a / alebo aj v ušku, teplota je odmeraná za pár sekúnd a nemusíš dieťa stresovať meraním v zadočku, alebo pridržiavaním pod pazuškou, čo ti aj tak nikdy tento teplomer nezmeria presne. Nehovoriac o tom, že to trvá podstatne dlhšie. Ja mám elektronický teplomer z LIdla asi za 10 eur, najlepší teplomer aký som kedy mala, dieťaťu zmeriam teplotu aj v spánku.
ahoj, ja mam od topcomu 5v1 a nedá sa to porovnať. Je aj na vodu, na jedlo, na teplotu. Nemusis dietatko vyzliekat, len prilozis na celicko, pripadne do uska a behom sekundy je odmerane. Stal sice viac, ale vobec tu investiciu nelutujem. Kupila som si aj takyto, ale boli to len vyhodene peniaze a nervy.
najidealnejsie uz nerobia. Stare dobre ortutove, co naozaj presne merali. Digitalnych mam niekolko, zvacsa ledva nad 35,8 to namera. Bezdotykove su fajn, pokial sa dieta nezacne potit. v tom momente sa celo ochladzuje, hoci organizmus je prehriaty. Takze pre mna ani jeden z tvojho vyberu
@matkamirko @tinockaaa @uglybetty1234 kupili sme bezdotykovy, prvy za 50e /microlife/ sme aj hned vratili, druhy za 80e /hartmann/ sme uz nestihli vratit ... meria nam to obludne blbosti ... u dospelych este ako-tak, u dietata aj 1°C odchylka nadol ... neviem ci maju niektori ludia inu anatomiu ze im to funguje, ale ja som dost sklamana lebo mam doma drahu blbost a tak ci tak musim merat v konecniku ked potrebujem nasadit antipyretika ...
@lejlla ahoj, ja som kupila digitalny v lekarni za 7 eur a max spokojnost, kombinujem to s bezdotykovym ten mam z Lidla tiez za par eur. Ked sa mi nepozdava teplota premeram bedotykovym a ked ukaze viac tak kontolujem digit. na 100 % zhoda...
ja mam digitalny z lekarne hartmann, nevycancany, klasicky biely, meriame iba v zadocku s nim... je najpresnejsi. Mam aj bezdotykovy (60EUR+) ale nie som velmi spokojna, nie raz sa mi stalo ze na cele mala teplotu do 38 a v konecniku nakoniec cez 39... mozno nahoda, ale proste nejak tomu nedoverujem uz. Nastastie uz viem podla dotyku na malej ci ma horucku...
Ja používam obyčajný digitálny teplomer, kúpený v lekárni asi za 3 eurá. Funguje bez problémov. Teplotu zásadne meriam v konečníku, pretože tam sa teplota ukáže najpresnejšie. Myslím, že kupovanie bezdotykových teplomerov je zbytočné vyhadzovanie peňazí. Za tú sumu sa dá kúpiť pre bábo niečo oveľa dôležitejšie a užitočnejšie 🙂
ja keď sa narodil malý som si kúpila tento http://www.kseft.sk/vyrobok-detail.php?vyrobok=... a som maximálne spokojná, zo začiatku som mu veľmi neverila, kontrolovala som ho aj ortuťovým a merali rovnako. Je to na nezaplatenie, keď sú deti choré a treba im merať teplotu aj v noci 🙂
Bohuzial, uz nie su ortutove rychlobezky, ktore boli rychle a presne. Podla mna je uplne jedno, aky digitalny teplomer kupis, ziaden nie je uplne presny. Je dolezite, aby si po odmerani teploty (zapipani) este drzala teplomer (pod pazuskou alebo v konecniku) pokial teplota stupa. Aspon takto sa to meria u nas v nemocke.