Ahojte mamičky, chcela by som na Vianoce kúpiť monitor dychu a neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi. Ktorý je lepší?
my sme mali požičany z nemocnice Babysense a boli sme spokojny nikdy nepipal bezdovodne..ked sme zabudli ho vypnut tak zacal hned pipat ale aspon sme mali istotu ze je pristroj v poriadku a mohli spokojne nechat malickeho v postielke..je to super vec.. 🙂
ahoj. my mame angel care a nedam na neho dopustit. ani jeden krat sa nam nespustil bez dovodu ako sa stava u niektorych monitorov uprostred noci a pouzivame ho stale aj ked moj malinky ma uz skoro 11 mesiacov. dava mi to pokoj na dusi. 🙂
ma mame babysense uz 5 mesiacov a sme velmi spokojní.
my mame tiež babysense, zapípa len keď malú vytiahnem a zabudnem vypnúť 😉
ale keď som kupovala presne medzi týmito dvoma som sa rozhodovala, myslím že oba sú kvalitné a spoľahlivé.
ahoj my používame babysense II, a tiez sme spokojný
Babysense II a maximálna spokojnosť ;)
Otazka je, ci by si vyuzila aj funkciu pestunky (je u Angel Care) alebo ti staci iba monitor dychu. Babysense mali v porodnici kde som rodila a jeho ovldanie je uplne jednoduche. Angel Care je o nieco zlozitejsi ale ta funkcia detskej pestunky je fakt super. Navyse funguje na adpter aj baterky, takze keby ti napriklad vypadol v dome prud, tak nie je problem. A tu detsku pestunku vyuzivam hlavne teraz v zime, ked dam spat maleho na balkon. Do vanicky k nozkam mu vlozim matersku stanicu (funguje aj na baterky) a vysielacku mam stale pri sebe, ci uz nieco robim v byte alebo si trochu lahnem. Takze rozhodnutie je na tebe. Mne sa jednoznacne osvedcil Angel Care, hoci je o nieco drahsi.
my sme kupili angel care, ale nepouzili sme ho..pouzivame zo setu len vysielacky, su perfektne, prenesu aj ked strom vonku zasusti.. a dychanie sme vyhodili z postielky, lebo mala nechcela spat v postielke, chytala hystericke zachvaty, cim sme to dali prec tak ok..neviem ci jej nevadili nejake elektro vlny alebo co to vysiela