Je lepší monitor Babysense II alebo Angelcare AC-300?

veronika63656
15. dec 2012

Ahojte mamičky, chcela by som na Vianoce kúpiť monitor dychu a neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi. Ktorý je lepší?

lucinocka
15. dec 2012

my sme kupili angel care, ale nepouzili sme ho..pouzivame zo setu len vysielacky, su perfektne, prenesu aj ked strom vonku zasusti.. a dychanie sme vyhodili z postielky, lebo mala nechcela spat v postielke, chytala hystericke zachvaty, cim sme to dali prec tak ok..neviem ci jej nevadili nejake elektro vlny alebo co to vysiela

bibko2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nnikusska
15. dec 2012

my sme mali požičany z nemocnice Babysense a boli sme spokojny nikdy nepipal bezdovodne..ked sme zabudli ho vypnut tak zacal hned pipat ale aspon sme mali istotu ze je pristroj v poriadku a mohli spokojne nechat malickeho v postielke..je to super vec.. 🙂

lucky14
15. dec 2012

ahoj. my mame angel care a nedam na neho dopustit. ani jeden krat sa nam nespustil bez dovodu ako sa stava u niektorych monitorov uprostred noci a pouzivame ho stale aj ked moj malinky ma uz skoro 11 mesiacov. dava mi to pokoj na dusi. 🙂

nesa12
15. dec 2012

ma mame babysense uz 5 mesiacov a sme velmi spokojní.

ivana08
15. dec 2012

my mame tiež babysense, zapípa len keď malú vytiahnem a zabudnem vypnúť 😉
ale keď som kupovala presne medzi týmito dvoma som sa rozhodovala, myslím že oba sú kvalitné a spoľahlivé.

dasaa
15. dec 2012

ahoj my používame babysense II, a tiez sme spokojný

ivka_666
15. dec 2012

Babysense II a maximálna spokojnosť ;)

megi08
15. dec 2012

Otazka je, ci by si vyuzila aj funkciu pestunky (je u Angel Care) alebo ti staci iba monitor dychu. Babysense mali v porodnici kde som rodila a jeho ovldanie je uplne jednoduche. Angel Care je o nieco zlozitejsi ale ta funkcia detskej pestunky je fakt super. Navyse funguje na adpter aj baterky, takze keby ti napriklad vypadol v dome prud, tak nie je problem. A tu detsku pestunku vyuzivam hlavne teraz v zime, ked dam spat maleho na balkon. Do vanicky k nozkam mu vlozim matersku stanicu (funguje aj na baterky) a vysielacku mam stale pri sebe, ci uz nieco robim v byte alebo si trochu lahnem. Takze rozhodnutie je na tebe. Mne sa jednoznacne osvedcil Angel Care, hoci je o nieco drahsi.