Je lepší Angel Care, Nanny, Snuzu go, Babycontrol alebo Babysense?

sundance
7. feb 2012

Ahojte, chceme kúpiť malinkej monitor dychu, ale nevieme ktorý. Viete mi poradiť? 🙂 Ďakujem za odpovede

carmella
8. feb 2012

ahoj ja som bola spokojna s angel care 🙂

lemurko
8. feb 2012

Ja mam snuzu go. Zo zaciatku nam dost padala, maly bol krpec a nedrzalo to( mal pod 3 kila). Potom uz v pohode. Ale sem tam to nevydrzi na plienke aj teraz, hlavne ked je uz tazsia nadranom. Teraz uz zacina byt umenie zalozit mu to, v momente si to sunda a pichne do pusy. Ale uz davame iba na noc. Co ja vidim ako nevyhodu, ze sa problematicky pouzivana latkove plienky. Preto sme tona den uz prestali pouzivat. V noci davame zatial pampersku aj kvoli tej snuze. Dobre je to, ze nech babo lezi hocikde tak je monitorovane. Napriklad v dome, kde ma dve miesta na spanie, v stojacom kociku a podobne. Alebo ked krpec nechce spat v postielke.

trinity525
8. feb 2012

Angel Care - max. spokojnost 😉

lenka_l
8. feb 2012

Ahoj, my sme tiez planovali kupit, ale uz ma maly cez 5 mesiacov a monitor stale nemame, nakoniec som prisla na to, ze by to pre nas boli vyhodene peniazky, kedze stale spinkal niekde inde (v kosi, postielke, v nasej posteli, aj len na sedacke) casto ho bolievalo brusko, takze so spankom to bolo vseliake a ked konecne zaspal, boli sme radi ze spinka, tam kde je (vela krat aj na brusku, kedze to bola asi jedina poloha, v ktorej sa mu aspon ako tak ulavilo) a osobne si myslim, ze monitory su komercny tah a dobre sa na nich vyrobcom zaraba, kedze to nie je najlacnejsia zalezitost a dnes si to "pre istotou" kupi takmer kazda rodinka, ved istota je istota... ale ak je babatko zdrave, tak ho podla mna netreba, my sme vyrastli bez monitorov a sme tu... ale neodhovaram ta, pretoze stat sa moze hocico a ako som uz napisala "istota je istota", len pisem svoju skusenost a nazor a ak budem mat druhe babatko a narodi sa v poriadku, tak monitor kupovat urcite nebudem... prajem vsetko dobre, zdrave babatko a lahky porod 😉

hoogy
8. feb 2012

my sme mali baby sense 2 a boli sme velmi spokojny. pri angel care nemusis este kupovat zvlast vysielacku co je asi dost velke plus.

adriankabalaz
8. feb 2012

ahoj.ja mam nanny v postelke..a este snuza halo....no preto som kupila a snuzu lebo maly ked zaspal primne,ale v kociku,tak ja a ko blazniva kazdy 5 minut kontrolovala som,ci dycha..Ja som bola hotová.Teraz má 5 mesiacov,nemala som problem snuza je velmi dobré,ked kocikujem 3 hodinky tak som kludná lebo viem ked nieco tak bude pipat a rychlo zobudim...Odporucam..Ak mas niake otázky rada ti odpoviem. 🙂

yyyyanula
9. feb 2012

My máme Nanny, malý má už 11 mesiacov, a ešte vždy mu to zapínam, keď spinká. Párkrát v noci už aj zapípalo, takže monitor budem používať, kým malinký obleží na jednom mieste 🙂