Babenky, prosím Vás, je táto fľaša antikoliková?
Je to antikolikova. Nám však nebola na nič. Jediná antikolikova ktorá nám pomohla bola Dr. Browns priamo s antikolikovym systémom. Vyskúšali sme ich viac.
@matatep ano je antikolikova 🙂
Ono uz vacsina flias ma antikolikovy system, pokial by tato nevyhovovala tak treba skusit taku co ma iny tvar cumla …. Kazdemu babatku vyhovuje nieco ine
@tulipanicek pridávam sa. Malá bude mať sice už 6 rokov ale na tie fľašky nedáme dopustiť. Skúšali sme cez Avent Loví a nvm aké a až táto pomohla a po kolike ani stopy. Len to umývanie 😁😁😁
@janulik2008 a môžem vás poprosiť o vysvetlenie, že ako sa tieto fľaše umývajú? 🙂
@andula1988 možno blbá otázka, ale ako ste zistili, že je táto fľaša antikoliková?
@matatep mam zopar skoleni z aventu a maju to aj v popise
@matatep tam je taký akoby filter a ten takou kefkou kt je k nej
@janulik2008 myslite zrejme flasu klasic co ma ventil air free….. nie ?
@andula1988 tak to ste ma potešili 🙂 mne ju odporučila jedna kamoška..keď som jej poslala fotku, že akú som kúpila, tak mi povedala, že podľa nej antikoliková nie je, pretože na krabičke píše Natural, tak preto som tu písala...pri tom predavačka v obchode mi povedala, že je antikoliková...a ešte by som Vás chcela poprosiť o radu, že ako sa čistí takáto fľaša? priznám sa, že z veľa vecami nemám skúsenosti, keďže čakám prvé bábätko 🙂
@matatep normalne mozete nachvilku vyvarit sterilizovat ….. alebo sa da kupit sterilizovac elektricky alebo do mikrovlnky ….
Su aj specialne saponaty pre deti aj DM maju …
Ide o to ze babatku flasa nemusi sadnut koli cumliku, kazdemu babatku vyhovuje nieco ine ….
Ja mam tiez prichystanu avent
@andula1988 taký modrý ventil mala. Mala má už šesť takže nepoužívame 😁😁😁
Test antikolikovych flias:
https://www.youtube.com/watch?v=sSFnV_y6y4I
Táto vyzerá,že nie