Ahojte,
dnes som bola v poradni so svojou 4 tyzdnovou dcerou. Mame trocha problem s mlieckom, a mali by sme prikrmovat.
Aby vsak nezabudla jest aj z prsnika, doktorka mi odporucila kupit si cumlik bez dierky, a urobit mini dierku sama.
Neviem vsak taky nikde zohnat. Vedel by mi niekto poradit ?
vopred dakujem.
v nejakých bazároch? skusila si vygoogliť? Ja prikrmovala minilyžičkou...
hmm... a podla doktorky by si cim asi tak mala urobit tu malu dierku? 😕 😅 podla mna mensiu dierku ako je napr. na avent cumliku c. 1 ani nevyrobis 😉
/ja som popri kojeni pouzivala prave avent c.1 a neodstavil sa 🙂 /
nepocula som o takom cumlicku,ale skus radsej podporit tvorbu mliecka,je lacnejsie a pohodlnejsie kojit ako podavat UM. 😉 skus cajiky na podporu,aj ja ich obcas pijem a potom kojim ako diva 😀 😀 😀
Ahoj, ešte by sa mala predávať fľaška s takou malinkou dierkou a cumeľ je tiež inak tvarovaný. Sú to fľašky určené na dočasnú náhradu prsníka, a aj dierka je preto taká malá, aby si dieťatko ťahalo samo a nezlenivelo pritom (ak by to tieklo samo). Viem že boli značky CHICCO. 🙂
ahojte, toto je síce dosť stará diskusia ale dúfam že nám niekto poradí. Tiež zháňam cumeľ bez dierky, nakoľko napriek všetkej snahe mám mliečka málo a musíme prikrmovať. Malý sa narodil ako 4 kilový, v porovnaní s inými deťmi na novorodeneckom už tam papal oveľa viac, je to proste chlapák. Problém je v tom, že máme cumeľ úplne s najmenšou dierkou aká vraj existuje (Chicco) a napriek tomu sa to do neho leje rýchlosťou blesku ako z vedra. A potom sa nám samozrejme dogrcká a čká sa mu aj polhodinu. Pediater nám tiež poradil cumeľ bez dierky, ale v celej BB nikde nemajú, už sme pobehali všetky predajne značkové aj neznačkové, drogérie a lekárne. Ako keby sa to proste prestalo vyrábať...tak dúfam že sa nájde niekto kto nám poradí. Vopred ďakujeme aj za maličkého
skuste lovi č.1
Jednoducho je treba kupit cumlik s najmensou dierkou, pre novorodencov. Cumliky bez dierok nie su, ved do silikonovych cumlikov by si ani sama dierku neurobila. To co si Dr. myslela, ze ju tam urobis obycajnou ihlou ci ako 😲
ahoj, neviem aky mate problem a ani sa este nevyznam v kojeni .. nebolo by vsak predtym dobre skusit zavolat nejakej laktacnej poradkyni, mozno by ti poradila ako vyriesit problem s mlieckom a nemuseli by ste tak skoro prikrmovat ...