Je ešte akcia na detské veci v H&M v Mlynoch v Nitre?

crystalskye
8. mar 2013

Baby, potrebovala by som poradiť, nebola niektorá z vás v Nitre v Mlynoch, či tam ešte majú nejakú akciu na detské oblečko v H&M? dakujem za každý príspevok 🙂

jfd
9. mar 2013

@crystalskye
já tam byla v pondělí tušim? A měli 1+1 za 16 EURO a jinak nic. Joooo, po vánocách, to sem tam koupila svetřik za 5, teplákovku za 8... Jestli myslíš něco takovýho tak to jsem tam neviděla A žádný pjekný oblečky jsem tam taky nenašla.

iv01
9. mar 2013

v nitre maju biedny vyber, a ked je nejaka akcia tak tam uz vobec nic schopne nie je

crystalskye
autor
9. mar 2013

noo, ja som tam dnes išla, ale máš pravdu, nič som si vôbec nekúpila v akcii. iba za normálne ceny jedny kraťasky a čelenku, keby viem, ani tam nechodím :(
@jfd

crystalskye
autor
9. mar 2013

@iv01 no dnes som sa o tom presvedčila na vlastných očiach :(

jfd
9. mar 2013

@crystalskye hele ale v Tescu maj pyžamka s Mikymausem - zelený za 8,50. Jsou docela hezký. A vůbec tam toho maj hodně s Mikymausem ale drahý jak pulka koňa!!!

crystalskye
autor
9. mar 2013

@jfd pyžamká máme, ja som strašne chcela nejaké leo vecičky a to viem, že v HM-ku mali legíny za 5 EUR a tak, no ale tak neskoro som asi išla

jfd
9. mar 2013

@crystalskye čo je leo vecička?

crystalskye
autor
9. mar 2013

@jfd s nejakým leopardím motívom 🙂

jfd
9. mar 2013

Ahááááááááááááá!!!!!!!!! Já mám kluka. Já to mám snazší. Z 10 regálů dětskejch hadyrek je na kluky jeden. A když vyhážu ty s obrázkama, kterejch se sama bojim a když vyhážu to moc drahý, zbyde mi nic.

iv01
9. mar 2013

@crystalskye ja uz sa tam radsej ani neunuvam chodit, lepsie veci su aj tak v lindexe, teda aspon mne viac vyhovuje kvalita a nie su moje deti rovnako oblecene ako 100 dalsich...