Baby, potrebovala by som poradiť, nebola niektorá z vás v Nitre v Mlynoch, či tam ešte majú nejakú akciu na detské oblečko v H&M? dakujem za každý príspevok 🙂
v nitre maju biedny vyber, a ked je nejaka akcia tak tam uz vobec nic schopne nie je
noo, ja som tam dnes išla, ale máš pravdu, nič som si vôbec nekúpila v akcii. iba za normálne ceny jedny kraťasky a čelenku, keby viem, ani tam nechodím :(
@jfd
@iv01 no dnes som sa o tom presvedčila na vlastných očiach :(
@crystalskye hele ale v Tescu maj pyžamka s Mikymausem - zelený za 8,50. Jsou docela hezký. A vůbec tam toho maj hodně s Mikymausem ale drahý jak pulka koňa!!!
@jfd pyžamká máme, ja som strašne chcela nejaké leo vecičky a to viem, že v HM-ku mali legíny za 5 EUR a tak, no ale tak neskoro som asi išla
@crystalskye čo je leo vecička?
@jfd s nejakým leopardím motívom 🙂
Ahááááááááááááá!!!!!!!!! Já mám kluka. Já to mám snazší. Z 10 regálů dětskejch hadyrek je na kluky jeden. A když vyhážu ty s obrázkama, kterejch se sama bojim a když vyhážu to moc drahý, zbyde mi nic.
@crystalskye ja uz sa tam radsej ani neunuvam chodit, lepsie veci su aj tak v lindexe, teda aspon mne viac vyhovuje kvalita a nie su moje deti rovnako oblecene ako 100 dalsich...
@crystalskye
já tam byla v pondělí tušim? A měli 1+1 za 16 EURO a jinak nic. Joooo, po vánocách, to sem tam koupila svetřik za 5, teplákovku za 8... Jestli myslíš něco takovýho tak to jsem tam neviděla A žádný pjekný oblečky jsem tam taky nenašla.