Ahojte,rychla otazka,myslite si,ze cerveny fusak je nevhodny pre chlapca.Foto pripajam.
Dakujem
pri babe obliekam ruzovu aj tak sa ma pytaju ci je to chlapec😂zakze tak
my máme modrý fusak, 25 ročný kvalitný 🙂 budeme mať chlapca, ale keby sme mali dievča nový by som isto nekupovala 🙂 podľa mňa červený v pohode pre chlapca. Jemu to bude aj tak jedno, hlavne, že mu neni zima 🙂
Naša malá má červenú zimnú bundu, pani v obchode ma odhovárala, aby som jej ju nekupovala, že to je chlapčenská 😄 Ja by som červený fusak dala aj chlapcovi 😉
Veď je úplne univerzálny. Nemá nijaké kvetinky, lienocky, motýliky... Také červené Ferrari sa aj chlapom hodí, nie? 😄
Ak sa tebe paci tak daj, cervena nie je cisto dievcenska farba, moj syn ma aj cervene tricka a kebyze vidim krasnu vetrovku, teplaky, topanky alebo hocico v cervenej tak mu aj kupim...take tie reci inych, ze mas chlapca v cervenom fusaku by som mala vies kde :D
Premna je cervena farba neutralna aj pre babu aj pre chalana😊
Cervena pre chlapca je super. Aj vela bund, mikin, tricek pre chlapcov je v cervenej. Viac ako pre dievcata.
Samozrejme ze je.. M
Určite super farba 🙂 mne sa zase veľmi nepáči modrá aj keď je chlapčenská ... radšej dám synovi žltú, bordovu, zelenú... samozrejme má aj modrú, no pomenej 🙂
Moji synovia už mali červene vetrovky, červene topánky.. nikdy som sa nezamyslela či je to dievčenská farba 🤔 teraz mame dcérku ružový kočík, na hlave ružová čiapka, zákritá ružovou dekou a otázky “to máte tretieho chlapca?” 😂😂 fusak bude mat tyrkysovy po bratoch a neriešim 😂 úplne kľudne ho kúp 😊
Uplne v pohode. 😊
@tatisna Joj 😂 ja nechápem vôbec. Asi prvý mesiac sme sa prechádzali, muž v predu s chlapcami a ja za nimi s kočíkom a jedna neznáma tetka jaaaj trebalo Vám a tretieho chlapca 😱 Tiež som myslela že má siahne 😂 vravím jej: noo určite je v ružovom kočíku chlapec a ona že: no kto sa v tom má v dnešnej dobe vyznať a ešte šťastie že je to dievčatko už som sa zľakla..
No lebo keby to bol chlapec asi by sme ho dali do hniezda záchrany pre spokojnosť tetušky 😂
Kľudne môže byť
Moji chalani mali cerveny fusak, iny by som ani nechcela. Chlpy sa mi jezia pri sivej a tmavomodrej farbe pre chalanov.
Praveze červená je podľa mňa uni🤷♀️.
odkedy cervena nie je pre chlapca?
A preco nie? Ja som mala aj kocik uplne dievcensky. Cierny s bielymi bodkami a cervenymi maslami a v zime cerveny fusak. Mne sa pacilo a zvysok nech si trhne
ja som mala pri malom cerveny fusak zimny aj jarny,cerveny dudel,cervenu vetrovku a tricka-mne sa na chlapcoch paci aj ruzova myslim nejake polo tricko