Je červený fusak nevhodný pre chlapca?

pandusica
5. okt 2020

Ahojte,rychla otazka,myslite si,ze cerveny fusak je nevhodny pre chlapca.Foto pripajam.
Dakujem

nina37
5. okt 2020

ja som mala pri malom cerveny fusak zimny aj jarny,cerveny dudel,cervenu vetrovku a tricka-mne sa na chlapcoch paci aj ruzova myslim nejake polo tricko

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nina37
5. okt 2020

pri babe obliekam ruzovu aj tak sa ma pytaju ci je to chlapec😂zakze tak

pandusica
autor
5. okt 2020

@nina37 dakujem,ja chcem nejaky univerzalny pre chlapca aj dievca.Len ma odhovaraju,ze cervena nie je pre chlapca

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hygienka
5. okt 2020

my máme modrý fusak, 25 ročný kvalitný 🙂 budeme mať chlapca, ale keby sme mali dievča nový by som isto nekupovala 🙂 podľa mňa červený v pohode pre chlapca. Jemu to bude aj tak jedno, hlavne, že mu neni zima 🙂

asia83
5. okt 2020

@pandusica Za tú cenu... No ja by som synovi nedala červený fusak. Je to farba pre dievčatko. Hlavne tento váš odtieň.

selu11
5. okt 2020

Naša malá má červenú zimnú bundu, pani v obchode ma odhovárala, aby som jej ju nekupovala, že to je chlapčenská 😄 Ja by som červený fusak dala aj chlapcovi 😉

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thoughtfulweirdo
5. okt 2020

Veď je úplne univerzálny. Nemá nijaké kvetinky, lienocky, motýliky... Také červené Ferrari sa aj chlapom hodí, nie? 😄

nika_m
5. okt 2020

Ak sa tebe paci tak daj, cervena nie je cisto dievcenska farba, moj syn ma aj cervene tricka a kebyze vidim krasnu vetrovku, teplaky, topanky alebo hocico v cervenej tak mu aj kupim...take tie reci inych, ze mas chlapca v cervenom fusaku by som mala vies kde :D

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niky1234
5. okt 2020

Premna je cervena farba neutralna aj pre babu aj pre chalana😊

tatisna
5. okt 2020

@pandusica prave cervena je univerzalna farba. Cervena, nie ruzova alebo cyklamenova...

amelie2017
5. okt 2020

Cervena pre chlapca je super. Aj vela bund, mikin, tricek pre chlapcov je v cervenej. Viac ako pre dievcata.

simca06022011
5. okt 2020

Samozrejme ze je.. M

evaachesa
5. okt 2020

Určite super farba 🙂 mne sa zase veľmi nepáči modrá aj keď je chlapčenská ... radšej dám synovi žltú, bordovu, zelenú... samozrejme má aj modrú, no pomenej 🙂

25jesss25
5. okt 2020

Moji synovia už mali červene vetrovky, červene topánky.. nikdy som sa nezamyslela či je to dievčenská farba 🤔 teraz mame dcérku ružový kočík, na hlave ružová čiapka, zákritá ružovou dekou a otázky “to máte tretieho chlapca?” 😂😂 fusak bude mat tyrkysovy po bratoch a neriešim 😂 úplne kľudne ho kúp 😊

ankare
5. okt 2020

Uplne v pohode. 😊

tatisna
5. okt 2020

@25jesss25 aj na moju furt komentare ze aky je zlaty... Tak som ju raz obliekla komplet do ruzovej, nausnicky v usiach, podbradnik s napisom Little princess, ruzovy a dedulo v restike sa ma spytal:Kolko ma maly mesiacov? Som myslela ze ma slahne o zem 🙉😁

25jesss25
5. okt 2020

@tatisna Joj 😂 ja nechápem vôbec. Asi prvý mesiac sme sa prechádzali, muž v predu s chlapcami a ja za nimi s kočíkom a jedna neznáma tetka jaaaj trebalo Vám a tretieho chlapca 😱 Tiež som myslela že má siahne 😂 vravím jej: noo určite je v ružovom kočíku chlapec a ona že: no kto sa v tom má v dnešnej dobe vyznať a ešte šťastie že je to dievčatko už som sa zľakla..

No lebo keby to bol chlapec asi by sme ho dali do hniezda záchrany pre spokojnosť tetušky 😂

viikkki
5. okt 2020

Kľudne môže byť

xxxzzz
5. okt 2020

Moji chalani mali cerveny fusak, iny by som ani nechcela. Chlpy sa mi jezia pri sivej a tmavomodrej farbe pre chalanov.

tinapa
5. okt 2020

@pandusica Červená je pekná farba, a záleží len a len na tebe.. Ak sa ti páči, nerieš okolie. Zariaď sa podľa svojho uváženia. Je určite vhodná pre chlapca každému sa páči niečo iné..

whatever1
5. okt 2020

Praveze červená je podľa mňa uni🤷‍♀️.

evaachesa
5. okt 2020

@tatisna niektorým ľuďom robí dobre keď môžu neznámeho človeka naštvať a uraziť... iné logické vysvetlenie na to nie je ... Jedine že sú farboslepí, alebo blbí 😄

leuchtturm
6. okt 2020

odkedy cervena nie je pre chlapca?

petulda333
6. okt 2020

A preco nie? Ja som mala aj kocik uplne dievcensky. Cierny s bielymi bodkami a cervenymi maslami a v zime cerveny fusak. Mne sa pacilo a zvysok nech si trhne

siska53
6. okt 2020

@pandusica ja som mala červený kočík aj fusak. Prve dieťa chlapec. Prečo nie? Podľa mňa v pohode..

tatisna
6. okt 2020

@evaachesa presne. Clovek dufa ze su farboslepi alebo blbi ale obcas to nesedi (ak ich poznam). Takze zostava ta neprijemna moznost, resp. kruta pravda 🙈🙏