Inhalátor Omron - modrá mačka

2. apr 2023

Dobrý večer chcem sa opýtať kto má inhalátor Omron taká tá modrá mačička, či ste s ním spokojný, či funguje dobre a či zvládajú inhalovať aj mladšie deti - do 3 rokov.

smilingwoman
2. apr 2023

Mame ho doma. Spokojnosť. Syn má 2 roky. Najprv sme prišli do kontaktu S iným inhalatorom v nemocnici. Neexistovalo ze by to skúsil. Potom sme si kúpili aj domov ten v tvare macky. Tiež zo začiatku nechcel,ale postupom času sme sa dostali fazy ,ze poinhaluje aspoň trochu. Par minut. Aj to je niečo a pri nachladnutí dobrá pomoc. Sama som skúšala inhalovat a tiež mi to pomohlo. No len pri deťoch je náročnejšie ich na to nahovoriť, ale netreba to vzdať.

banalu
2. apr 2023

Mame, plne odporucam. Mala ma rok a pol a nedavam jej masku, to by nedala, ale dala som nasadku "naustok" a mierim jej tym na usta/nos a tak to dycha a pozera pri tom rozpravku.

anavixy
2. apr 2023

Pozri na ig pediateronline, ona ho ma prave preto, ze jedine ten jej dieta toleruje. Sice to nie je najvykonnejsi inhalator a napriklad take Yabro sa s nim inhalovat neda, ale na beznu inhalaciu je super a ak ma dizajn pomoct k tomu, aby dieta inhalovalo, tak je to spravna volba 🙃 mne sa veelmi paci, ale zvolila som nakoniec vykonnejsiu klasiku 🥲
Mensie deti vacsinou masku netoleruju, ale staci ked maju naustok co najblizsie k tvari, kludne aj pocas spanku.

autor
2. apr 2023

@smilingwoman
@banalu
@anavixy
Vďaka, tak ho idem objednať. A čo dávate inhalovať? Aj nejaké esenciálne oleje pridávate?

scorpionflower1
2. apr 2023

My mame tiez, ale ja to trochu lutujem, lebo sa neda cezen inhalovat Yabro, ma slaby vykon.