Impregnácia čižiem

luba28
9. dec 2013

ahoijte,mam taky problem,mojej dcere kupim hoc ake cizmy,drahe,lacne a aj napriek impregnacii jej vzdy premoknu,...uz neviem,ze ake jej mam kupit,alebo cim impregnovat,...poradte,???????

ichbinich
9. dec 2013

@luba28: Bud skusis iny impregnovaci spray alebo kupis cizmy/topanky s membranou. Draha je GoreTex, ale uz skoro vsetci vyrobcovia maju vlastnu "tex" membranu.
Synovi som kupila minulu a aj na tuto zimu z Deichmanu, oni to volaju DeiTex 😉
Ale existuju aj cizmy vyslovene do snehu, ktore su az po clenky vlastne zateplene gumaky, tam skor natecie zhora ako premoknu zdola 😉
A potom som sa nastvala, lebo aj moje topanky napriek impregnovaniu pretekali a tiez som si kupila take s DeiTex membranou 😉
Ja mam impregnovaci spray, ktory je aj na vsetky druhy koze, aj na textilie. Len co topanky donesiem z obchodu domov, hned ich impregnujem.

lilysk
9. dec 2013

@luba28 Mam skusenost ,ze jedine Gore tex vydrzi -uz ine ani nekupujem 🙂

luba28
autor
9. dec 2013

teraz sme kupili softshelove,ale tie premokli na boku aj napriek impregnacii,ktoru som kupila v bati,kedze to stale ponukaju k topankam,...

eeffka
9. dec 2013

@luba28 myslim ze to volaju "gužmy" , alebo obuv v sportovom obchode urcena na sneh, nie tie cizmicky do "Auparku" co predavaju po obuvach. To mozes impregnovat kolko chces, stale niekde premoknu

girlie_konik
9. dec 2013

kup Crocsy cizmy, ja ich nosim so psami v zime a nikdy mi nepremokli.
Do total snehu mam ked tak trekove, s Goratex membranou

stanislavao
9. dec 2013

@luba28 ja som tiez naimpregnovala drahe boty a premokli. do vlhka asi jedine snehule, ci gumaky a cizmy Elefanten, Protetika a urcite tie drahe Goratex nepremoknu. len na to nema kazdy peniaze. Baby, to sa niekomu povie, kup Crocs. ale kto ma 50e na jedny boty?

luba28
autor
9. dec 2013

@girlie_konik v akej cene sa pohybuju?????to chcem pre dceru,lebo ona keby mohla tak cely den je v snehu,.....

martina1305
9. dec 2013

my mame uz stvrtu zimu Superfit zimne topanky a nikdy nam este nepremokli

girlie_konik
9. dec 2013

@luba28 - detske cisla neviem, ja mam dospelacke a tie stoja normalne okolo 80-90 eur. Detske by mali byt lacnejsie, plus teraz by mali byt zlavy, tak skus pozriet.
Ak mas v dostupnosti, tak v Bratislave je obchod v Auparku, vyber maju aj v Parndorfe a najlepsie je ist do Viedne do shopingu, tak ich maju najviac. Alebo pozri crocs.eu a objednaj z netu 🙂

luba28
autor
9. dec 2013

@girlie_konik dcera ma nohu 39,cize uz dospelacke nam treba,.....pozriem na nete,lebo to je dost vysoka cifra,.....

navonka
9. dec 2013

Nepremokavé snehule či trekingové topánky, zateplené gumáky,...máme v našej ponuke za prijateľné ceny, ste u nás všetky vítané 😀

luba28
autor
9. dec 2013

@navonka velkost 39 ????

miskafl
9. dec 2013

Nebude to nizkou podrazkou a zipsom? Aj ja som teraz nahnevana ze som si to nevsimla, dcerke som kupila strasne drahe cizmy, ze jej pekne celu zimu vydrzia, a hned ako zacalo prsat, mala mokre ponozky 😠 A boli impregnovane. Az potom som si vsimla ze to zrejme vsetko cez ten zips... A gortexove su super, aj ja take mam, ale my byvame v zahranici a nie je tu taka zima, v tom by jej bolo strasne teplo, zato tu velmi casto prsi...

gugu
9. dec 2013

Mne sa strašne páčili Crocs Beryessa, už som aj mala vyplnenú objednávku na nete a potom som ich radšej pre istotu išla vyskúšať. A dobre som urobila....jedny mi boli velikánske a o číslo menšie ma zas tlačili. Takže pozor na veľkosti. Ináč sú vraj perfektné, teplé a nepremokajú. 🙂

navonka
9. dec 2013

@luba28 len do veľkosti 37 ☹

pamaja
17. feb 2018

@martina1305 Vidim, ze mate skusenosti. Chcem sa opytat, my mame Superfit zimne z druhej ruky, na pohlad ako nove, len nemaju vyberatelnu vlozku. Co je dost zle... okolo prstekov su mokre, len neviem, ci sa nam spoti nozicka, akebo ta vlhkost je z pretecenia...dakujem