Hygiena pre dieťa

martina374
12. jún 2014

caute, chcem sa spytat, aky lieh na pupok pre dieta sa pouziva? aka znacka a kde ho kupit? ........a este jedna otazka, potrebuje kazda zena do porodnice odsavacku? kupit si ju alebo ju nepotrebujem?

mirkakab
12. jún 2014

ahoj, odsávačku Ti netreba, ja som nemala vôbec a lieh si už nepamätám, to Ti pri odchode z pôrodnice lekári povedia ..

luckadominika
12. jún 2014

ja som na pupček používala dettol....ten mi poradili v pôrodnici (malá ma dva roky) do dnes ho používame aj na rany 🙂 a odsávačku no ja som si nezobrala ale potrebovala som ju lebo mám ploché bradavky tak mi ju potom doniesli......

moni244
12. jún 2014

odsavacku som nemala ani zakupenu, manzel mal instrukcie aku kupit keby nahodou a lieh som dostala spolu s vatou a olejcekom na suchu kozu v nemocnici

lucia20
12. jún 2014

lieh ti daju v lekarni ked si vypytas.... a odsavacku si osobne myslim ze treba. ja by som bez nej neprezila. mala som velmi vela mlieka a keby som neodsavala tak by som asi preplakala dost vela casu od bolesti.

daniela_m
13. jún 2014

lieh v lekárni a odsávačku som si pre pokoj duše tiež kúpila, síce som ju využila málo, ale predsa len využila 😉

luciapribulova
14. jún 2014

Vypytaj si v lekarni 70% lieh, znacku vobec neries...