Ahojte prosim poradte, aky je rozdiel resp ktore mam Kupit, uvazujem nad tymto.dvoma kde pri jednom je napisane ze je to hojdacka a pro druhom ze smart bouncer. Ale obidve vlastne hupu babatko, tak neviem ze ktore je akoze lepsie.. Dajte mi vediet co sa vyznate. Vdaka
@marionluna mame Ingenuity smart bouncer,je perfektne,urcite netreba nohou hupat 😂 smart bouncer znamena,ze evokuje jemne hupanie babatka akoby v brusku.su tam rozne stupne hojdania,a melodie k tomu,aj sum,vtaciky atd. Da sa komplet cele odopnut a oprat,dcerku som v tom aj krmila pokial nezacala sediet.za mna tip top.
@martina1201 treba si precitat popis lehatka,smart bouncer netreba hupat clovekom,ani nevibruje. Smart bouncer znamena ze evokuje jemne hupanie babatka v brusku matky.nehojda rychlo ako na hojdacke.
ja som mala ten prvý typ a bola som max spokojná; dosť som to používala pri oboch deťoch; rozdiel je podľa mňa len v tom, že tá prvá je"klasická hojdačka" to lehátko je ukotvené na tých bočných nohách a hojdá sa v smere dopredu-dozadu, klasická hojdačka a ten bouncer sa hojdá v smere hore-dole; pozri si video na you tube; teraz mi napadlo to správne slovo na ten bouncer; je to také pohupovanie 🙂
Dakujem baby ste zlate kupim ten bouncer
@marionluna ahoj, mne to prvé príde ako hojdačka ktorá hojdá sama a je na baterky. To druhé je lehátko, ktoré sa síce dá hojdať, ale len osobne človekom. Inak to asi skôr len vybruje a tak dieťatko uspí.