Huculky na zimu - skúsenosti

terka1607
20. okt 2015

Dobrý deň chcela som sa spýtať, aké máte skúsenosti s huculkami na zimu, samozrejme do suchej zimy. Nie je v nich zima? Veľmi sa mi pácia, len sa bojím či nebude malej zima na nožky. Ďakujem za prípevky

nyusika
20. okt 2015

ja by som sa viac obavala toho, ze su to take captaky skarede...maju vôbec nejaku klenbu ?

ivet1371
20. okt 2015

@terka1607 klembu nepotrebuje.noha sa tvaruje eśte sama.môj nosil a keď bolo viac zima dala som teplú ponozku.máme s aliexpresu už druhé.a aj v HM sú

jeennyv
20. okt 2015

@terka1607 ak kupis kvalitnejsie, nie od cinana, ale niekde v klasickom obchode a kde bude ta podrazka tvrdena, nie len taka penova, su super a zima nie, ved vacsina su s vnutornou kozusinkou...bez nej by som ani nekupovala.....

metlonka
20. okt 2015

v CCC maju celkom kvalitne, napocudovanie maju aj patu pevnu a su cele take spevnene...nie ako papuce a aj podrazku maju pevnu...ale podla mna nie su vhodne na bezne nosenie...skor tak na obcasne nosenie...na paradu 😉 😉

terka1607
autor
21. okt 2015

Ja som kúpila z hm s kožušinkou, tak dúfam, že budú dobré a nebude zima, malá toho aj tak ešte veľa nenachodí po vonku. Áno chcem ich na také skôr občasné nosenie, na normálne nosenie máme pevné čižmičky, ale tieto sa mi veľmi páčili a chcela som počuť názor iných mamičiek, veľmi pekne vám ďakujem, moc ste mi pomohli 🙂