Hracia podložka

14. dec 2023

Babyyy pomoc už tri dni lustrujem internet a nič, pomôžte mi nájsť podložku na hranie pre bábätko jediná podmienka je aby nebola taká veľká keďže máme malý byt . Všetky sú väčšinou 150x180 no ja by som potrebovala cca 120x120 proste niečo mensie.

vkatush
15. dec 2023

Ak nenájdeš, buď by som kúpila tie veľké kockové (ale bez toho, aby mali nejaké vyberateľné časti a veľké, kvôli ľahšiemu a rýchlejšiemu čisteniu) alebo potom takú klasickú, ale rozložíš ju len na polovicu alebo kraj neodkryješ (tak budeš mať miesto 150x180 menšie 150x90 alebo 150x135, aj keď to nie je rozmer, čo si chcela).

bolarazjedna
15. dec 2023

My máme takúto.... Je to z látky, nie penová, ale je protišmyková, mäkká, izoluje teplo, dá sa poskladať, zmesti sa mi pod postieľkou (tie hrazdicky sme používali iba prvých par mesiacov) ma to rozmery 100x110cm. Zmesti sa to aj do práčky, ak sa to veľmi zašpiní.

Ale aj tie penové podlozky, ak kúpiš aj väčšie, môžeš poskladať, nemusíš rozprestriet celú podložku (aj keď chápem, cze zbytočne vyššia cena za väčší a nevyužitý rozmer).