Hojdačka alebo lehátko pre mesačné dieťa

marcelka321
22. nov 2021

Ahojte, idem si k Vám po radu. Už pár dní rozmýšľam mesačnému synovi kúpiť buď hojdaču aleb lehátko. Neviem sa však rozhodnúť, čo je lepšia cesta. Malý je dosť zvedavý nato, že má jeden mesiac. Máme v obývačke aj kolísku, ale keď je hore nepáči sa mu tam nakoľko tam vidí stále to isté. Keď je na rukách stále sa obzerá okolo seba. A nechcem ho učiť na ruky. Rada by som počula váš názor a po prípade odporúčania, čo je lepšie. Hojdačka alebo lehátko. A aj nejaké typy tak do 100€ 🙂. Za každú odpoveď vopred ďakujem 🙂

nikol789
22. nov 2021

@marcelka321 tu sa pripnem 🙏🏽

lenuska9999
22. nov 2021

@marcelka321 my sme mali aj lehátko a aj elektrickú hojdalku so stoličkou v jednom (Caretero Indigo Beige ). To lehátko sme predali, lebo popri tej hojdalke sme ho vôbec nevyužili. Ta hojdačka sa dá dat tiež do ľahu, čiže využiješ aj ako lehátko.. mne tam malý aj zaspaval, fakt využili sme to každý deň. Tiež ma bohaté melodie , zvuky atď .. teraz ma dva a pol roka a vyzuvame to ešte stále ako jedalensku stoličku. Je to trocha drahšie ako 100 eur , ale možno nájdeš niekde od ruky..

vahcaac
22. nov 2021

Ja idem rodiť v marci a tiež som rozmýšľala akú kúpiť, tie hojdacie mi od lekára neboli odporučené tak som zatiaľ rozhodnutá pre babybjorn lehátko

bbebe
22. nov 2021

Babybjorn je top

vahcaac
22. nov 2021

@bbebe áno ? Tiež som počula iba dobre ohlasy a vraj to je dobre aj pre chrbát, práve pre ten chrbát mi neboli odporučené tie automatické

lenuska9999
22. nov 2021

@vahcaac a ako ti to odôvodnili? Lebo z tých automatických tiež urobíš lehátko.

marcelka321
autor
22. nov 2021

@lenuska9999 ďakujem za tip. Popozeram 🙂

marcelka321
autor
23. nov 2021

@bbebe a do akého veku sa tam dieťa zmestí. Do roka? A nosnosť 🙂

bbebe
23. nov 2021

@marcelka321 Nosnost 13kg a keby som hojdatko neposunula svagrinej tak sa tam zmesti aj teraz a to ma rok a pol 🙂. fakt sa tam deckam paci, same sa hojdaju, su v super polohe, je lahke, hocikde ho presunies v jednej ruke. my mame doma schody cize som behala hore dole v jednej ruke hojdatko v druhej dieta a s dietatom uplne v pohode posunies po podlahe. aj prikrmy som jej tam davala, dosiel kurier šup do hojdatka a zacala sa hojdat ani nevedela ze som odbehla von 😀 naozaj vynalez storocia hento hojdatko

marcelka321
autor
23. nov 2021

@bbebe asi doň pôjdem 😄 síce investícia, ale ako počúvam samé dobré ohlasy 🙂

bbebe
23. nov 2021

@marcelka321 neolutujes a budes dalej pisat dobre recenzie aj ty 😀

marcelka321
autor
23. nov 2021

@bbebe tak a mám to vybavené 😄 dostane ho ako dar ku krstu 😄🙈