Prosim vas mate niektora doma toto hniezdo? Nemam moznost si ho ochytat, chcela by som vediet ci je kvalitne, pripadne z akej stranky ste objednavali. Dakujem 🙂
ja som si vybrala na sashe, tam mali plno krásnych, dokonca aj so zavinovačkou, aby ladili. možno pre veľa ľudí zbytočnosť, ale napr. my veľa cestujeme k rodičom, tam nemáme postieľku, tak budeme mať pre drobca nejaké miestečko, ktoré bude len jeho.
Ja ho mam doma ale v zelenej farbe 🙂 je pekne a aj kvalitné, kupovala som ho v predeti.sk 🙂 ešte ho nepoužívame, malý sa zachviľu narodí 🙂
Dakujem 🙂
Úplná zbytočnosť 😉
Nechápem, načo komentujete tie, pre ktoré to je zbytočnosť ? Načo míňate svoj čas na zbytočnú odpoveď - pre autorku ?
Ona sa rozhodla pre hniezdo a hľadá recenziu.
Mám tiež hniezdo od slečny z FB, malá má pol roka a stále v ňom spí, denne. Už ho má rozviazané ale vôbec to nevadí. Keď bola malá v perinke, tak som ju v ňom aj polohovala a mali sme ju v hniezde aj na gauči v obývačke počas dňa. A v noci v manželskej posteli. Teraz ho má už v postieľke a je to naozaj jej miestečko od narodenia a pozná si ho.
Ja ti ho určite odporúčam 👍
Jejda,ja som.objednala presne to iste z maderna.sk,akurat Nan cakam Tak snad buduci tyzden....🙂)
za mňa zbytočnosť...