Ahojte
Prosím vas máte niekto skúsenost s kupacimi gaťkami happy nappy? 🙂 Chcem ich malému objednat , no nerozumiem , ci donich treba kúupit aj tie happy wrap aj tie vkladacky alebo len cisto happy nappy? 🙂 Len potom neviem kam pojde moč dietata(kedze je písane ze neprepustia von ani dnu ziadnu tekutinu 🙂 Ako ste to riesili ? nebolo by mozno lacnejsia varianta kupit happy napy a dotoho kupacie jednorazove plienky ? 🙂 Dakujem moc
Videla som ich, jedna kamoska ich synovi kupila a povedala ze zbytocne vyhodene peniaze. Ze to ho aj v klasickej plienke mohla dat do vody.. vobec to nie je tak ze to neprepusti nic..
Ahojte mate prosim niekto skusenosti s bavlnenymi plienkami bambino mio???
pouzivam ich a som spokojna. Nestalo sa, ze by ich precural, aspon nie mimo vody. Este sa nikdy na plavani nepokakal, takze to neviem posudit.
ja pouzivam plienky z nappy
neexistuju nijake plavky ani plavacie plienky, ktore neprepustia moc. happy nappy, ak dobre sedia, neprepustia kakanicu, riedku aj hej, jasne ak sa ti babo pokaka v bazene musis utekat rychlo von, nech ma na sebe cokolvek.. pokial pouzijes jednorazove plienky, happy nappy si zbytocne, a naopak. su ale prijemnejsie ako jednorazove plavacie plienky (na ne je lepsie obliect nejake gate, lebo ak uz dieta chodi, tak mu ta papierova plienka osucha stehienka z vnutornej strany.. ale na to je lepsie dat obycajne plavocky. happy nappy su neoprénove, tekutinu akoze neprepustia ale len je taknci tak z plavkoviny, bokom moc vytecie a taktiez voda z bazéna vojde dnu.