Happy Nappy

slamka555
15. aug 2016

Ahojte
Prosím vas máte niekto skúsenost s kupacimi gaťkami happy nappy? 🙂 Chcem ich malému objednat , no nerozumiem , ci donich treba kúupit aj tie happy wrap aj tie vkladacky alebo len cisto happy nappy? 🙂 Len potom neviem kam pojde moč dietata(kedze je písane ze neprepustia von ani dnu ziadnu tekutinu 🙂 Ako ste to riesili ? nebolo by mozno lacnejsia varianta kupit happy napy a dotoho kupacie jednorazove plienky ? 🙂 Dakujem moc

shira_
15. aug 2016

neexistuju nijake plavky ani plavacie plienky, ktore neprepustia moc. happy nappy, ak dobre sedia, neprepustia kakanicu, riedku aj hej, jasne ak sa ti babo pokaka v bazene musis utekat rychlo von, nech ma na sebe cokolvek.. pokial pouzijes jednorazove plienky, happy nappy si zbytocne, a naopak. su ale prijemnejsie ako jednorazove plavacie plienky (na ne je lepsie obliect nejake gate, lebo ak uz dieta chodi, tak mu ta papierova plienka osucha stehienka z vnutornej strany.. ale na to je lepsie dat obycajne plavocky. happy nappy su neoprénove, tekutinu akoze neprepustia ale len je taknci tak z plavkoviny, bokom moc vytecie a taktiez voda z bazéna vojde dnu.

elistek13
15. aug 2016

Videla som ich, jedna kamoska ich synovi kupila a povedala ze zbytocne vyhodene peniaze. Ze to ho aj v klasickej plienke mohla dat do vody.. vobec to nie je tak ze to neprepusti nic..

yesmirka
15. aug 2016

Ahojte mate prosim niekto skusenosti s bavlnenymi plienkami bambino mio???

jatva
15. aug 2016

pouzivam ich a som spokojna. Nestalo sa, ze by ich precural, aspon nie mimo vody. Este sa nikdy na plavani nepokakal, takze to neviem posudit.

beahavala
14. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja pouzivam plienky z nappy