Ahojte,
odporučate pre novovorodenca radsej kupit fusak do vajicka alebo kupit zimnu kombinezu a dat ho do vajicka iba v tom?
dakujem
marlen
Ja som do vajicka dala normalny fusak, nie ten mini novorodenecky(ten vyuzijes strasne kratko)a do fusaku len bundu, ciapku...mam januarove dieta. Aj tu novorodenecku kombinezku oblecies len parkrat a vyrastie ti z nej...
Mam tiež januárové dieťa a používala som fusak do vajíčka. Pre mňa to bolo praktickejšie🙂
Ja som kúpila tenší prechodný overal a fusak do autosedacky. Využijem akurát teraz do konca zimy. Väčší fusak mám do kocika
@zooeynka takže bude stacit ked dam dietatu teplejsi overal a na to fusak? uz netreba kombinezu? bolo by to teda aj lepsie si myslim..
pripadne som citala ze moze byt aj namiesto fusaku zavinovacka
@marlen_ka87 staci fusak a flisovy, "plysovy" atd. overal. Riadny zimny sa neoplati.
@yanni super dakujem, lebo sa v tom trosku ako buduca matka uz stracam :D
@marlen_ka87 Nemas za co. Neboj, v tom vajci ti nezamrzne. Aj tak mame teplu zimu. Vajce je do auta popr. na kratky prenos napr k lekarovi. A v kociku na dlhsie prechadzky budes mat riadny fusak popr. este deku atd.
Inak otázka úplne mimo tému 😊 odporúčate pre dieta kupit “hniezdo”? Nie je to zbytočnosť?
@marlen_ka87 myslis taketo nieco https://www.maderna.sk/hniezda-do-postielky/don...
alebo len to okolo paliek aaby sa dieta nebuchlo?
Tak to prve, no neviem, 4 deti vyrastli aj bez toho a nic sa im nestalo. Po obvode postielky som mala ale uz by som nic nekupovala. Nejak to vobec nebolo treba.
ja mam dekovy fusak emitex a ak je chladno davam aj zimnu kombinezu a aj ten dekovy fusak
@marlen_ka87 Do postielky ti okrem matraca a plachty nan vlastne nic netreba. Dieta nemusi spavat ani v zavinovacke. To je este taky stary zvyk. My zijeme v zahranici a tu su dokonca zakazane. Ani v nemocke ich nemaju. nase decka spavali chalani do ca. 2 rokov a mala do 1,5 roka (kedze sa vtedy odplienkovala a chodila este vecer na WC) v spacich vakoch. V postielke nebolo vobec nic. Ziadne peinky, vankuse, deky, paplony. To vobec netreba. Dokonca ani ziadne pysaky, zverina, hracky. to az neskor, ked si uz sami zobrali.
Presne aj koli tomu ako pise @zajkula62, hlavne v tych prvych mesiacoch, aby na seba nieco nestiahli. Neskor sa deti aj same vymocu, ale malicke nieco stiahne a uz to nevie dat prec.
Ahoj ja ja mám napreduje fusak do vajíčka ak by si mala záujem kuknúť si
@yanni wow to si ma celkom potesila..vies co vlastne cely cas riesim :D ze vsade na nete vidis fotky deticiek v postilke ako su tam mantinely hracky perinky blbosti a preto mne prislo divne mat obycajnu postielku s matracom a vakom na spanie :D...pridem mi to take hole :D:D
ale asi je to takto v poriadku :D
@nikusiak9 niki velmi zaujimavy clanok..je to vlastne pravda ze dieta mozem navrstvit body, dupacky...a po zapnuti ho pripadne prekryt dekou. je tiez pravda ze vo vajicku bude dieta iba vtedy ked sa bude prevazat a auto parkujeme vo vnutri takze zima by v nom nemala byt, a zase ked pojdeme von tak bude v pohodli v kociku
chvalabohu za taketo blogy!
Fusak