Fusak v detskom kočíku

5. máj 2022

Maminy prosim poradte, mam 1.5 babo, je ok vozit dieta s fusakom este? mne sa uz zda teplo. Dakujem

anjelicek26
5. máj 2022

Co je teplo? Rano je 7-10 stupnov - to lahky jarny fusak by som este dala, ak babatko lezi... ked ides poobede a je 20 stupnov, tak staci deka cez nozicky prehodit...

kubkovamama
5. máj 2022

1.5 je čo? U nás je ráno skoro nula. Pri rieke hmla a vlhko. Plus keď fúka, normálne ešte používam zimný fusak. Poobede je 15, to dám iba softshell nepremokavý nánožník, lebo furt poprcha . Pod ten malú deku keď tak

autor
5. máj 2022

ďakujem, tak ešte nechám...no u nás sú deti v krátkych tričkách (samozrejme väčšie)

autor
5. máj 2022

@kubkovamama 1,5 mesiaca (pardon)

autor
5. máj 2022

aby som upresnila mame fusak, kryt, deku a pod tym ma overal este ( ale kryt nedavam casto ani vrchnu casť fusaku, lebo je naozaj okolo poludnia velmi teplo). No spodnu cast mam vzdy.

autor
5. máj 2022

v sportovych kocikoch vidam deti bez nicoho...ale su vacsie

anjelicek26
5. máj 2022

Fuha to ho asi varis aj keby mrzlo takto :( Ziaden overal, len polodupky, body, mikinka, bavlnena ciapocka, tenky fusak. ked fuka - tak kryt.

autor
5. máj 2022

@anjelicek26 praveze nezaznamenala som to prepotenie, to kontrolujem. Ten overal nie je zase hruby. Ale fusak je podla mna dost teply.

autor
5. máj 2022

ja ho radšej vymenim za nejaku decku, lebo tu vrchnu cast z neho aj tak nedavam, je to len v tej vanicke na spodu.

petamich
5. máj 2022

fuha tak to je trosku dost - neviem odkial si ale my v BA mame 22-24 stupnov na slnku, maly ma 9M a nema uz ani deku cez den 🤷‍♀️ a ma teplaky, ponozky, body s dlhym rukavom a tenky svetrik, ked nahodou fuka, tak mu dam nepadavu deku - on uz je v sportiaku

treba si uvedomit, ze aj ta vanicka akoby je jedna vrstva a do tej mu nefuka, takze ja uz by som urcite nedavala fusak a ani overal, staci deka a ked tak ten kryt

autor
5. máj 2022

@petamich dakujem, ja nemam skusenosti s babatkom takto do leta, asi som overprotected, tak to zredukujem. Dakujem 🙂

tosomja
5. máj 2022

Ja by som nechala spodok fusaku, dala tepláčiky, body, tenkú mikinku, alebo svetrík, tenkú čiapočku a prikryť dekou nie hrubou, ale ešte nie letnou. Veď je v hlbokej vaničke, prípadne môžeš dať nánožník, ale to už musí byť vietor, alebo skoro ráno, keď je ešte 7-10 stupňov.

petamich
5. máj 2022

detske obliekanie je pre mna veda 😂 ale ja asi obliekam menej ako okolie, som sa touto cestou vydala a mozno ty mas zimomrive dieta a treba viac 🙂