Fusak na zimu - Bjällra of Sweden

sasa2810
7. sep 2020

Ahojte baby viete mi odporucit fusak na zimu? Prakticky teply ucinny a aj pekny maly bude mat rok v novembri cize uz tak nech vydrzi potom aj. Rozmyslala som nad tym Bjällra od Sweden nemate ho niektora nahodou? Ale uz pre take starsie dieta od roka?? Dakujem za rady a typy. 🙂

bibg
7. sep 2020

@sasa2810 Ahoj. Tento typ je veľmi podobny s Elodie. Ja mám Elodie a syn sa bezproblemov doňho zmestil v roku a pol a ešte mal aj medzeru. Keby kupujem druhy krát fusak určite sa opať rozhodujem medzi Elodie a Bjallra. Akurat ja mam chlapca a pre chlapca sa mi Bjallra moc nepacili tak som zvolila Elodie Petrol 🙂

sasa2810
autor
7. sep 2020

@bibg super dakujeeeem a ten elodie sa v pohode dava do kocika ? Neni to snim neprakticke zlozite aj co sa tyka popruhov?

bibg
7. sep 2020

@sasa2810 neni začo. Nie vôbec 🙂 ked pozriete aj fotky tak su tam pekne vyrezy na popruhy a aj medzi nohami. Dokonca ja som si vsimla až po zime ked som balila fusak, že su tam aj vyrezy na madlo aby bolo madlo vnutri schovane vo fusaku. :D

sasa2810
autor
7. sep 2020

@bibg no tak to je velmi dobre takze prakticky je a je aj teply ? Co pod neho obliekate ? Teraz budem mat dilemu 😃

bibg
7. sep 2020

@sasa2810 niekde som sa Dočítala že až do -15. Väčšinou som obliekala tak ako seba + o jednu vrstvu navyše a fusak. 🙂 ale záleží aj ako to vníma babo. Mne býva vždy hrozná zima. Syn je po mužovi on je hneď spotený a je mu vo všetkom teplo. Ročného som ho na spánok pri 5 stupňoch obliekala do dlhého body, hrubšiu mikinu, bez čapice a do fusaku. Keď bolo chladnejšie tak som mu do fusaku dala iba deku ktorú aj tak skopal dole 🙂 takze najlepšie je skúšať na zátylku či je spotený alebo studený 🙂

kristina0909
7. sep 2020

@sasa2810 ahoj , ja mám aj elodie aj bjallru. Oba sú super. Obliekam podľa počasia niekedy je chladnejšie tak dám hrubší overal keď je teplejšie tak len tenký overal alebo svetrik .