Urcite tu uz na tuto temu bolo popisane vela, ale chcela by som sa spytat ohladom fusaka do vajicka. Mala sa nam narodi koncom augusta, vajicko uz pre nu kupene mame, len nastal problem s fusakom. Neviem, ci sa na koniec leta oplati kupovat ten tenky flisovy, s ktorym som sa stretla u nas v obchodoch. V podstate ho mozno vyuzije 2mesiace a na zimu nam tak ci tak bude treba kupit dalsi. Nie ze by som bola nejakym drzgrosom, len sa snazim rozmyslat prakticky. Preto sa chcem opytat, ci tu ma niektora z vas skusenosti s takym fusakom a ako ste to riesili vy. Dakujem
ja som používala iba také tie malé deky, keď bolo chladnejšie, prípadne také balvnené pekné osušky dvojvrstvové čo bývajú a capačky na nožičky
ja by som ti radšej poradila obyčajnú deku aj ja som to tak používala pri malej a v zime dieťatko aj tak bude mať na sebe overal a v aute to bude stačiť a na presuny hrubšiu deku a ako písala kaktusik fusak do kočíka lepšie využiješ 😉
ahoj Janka, myslim, ze rovnako dobre ti na tych par chladnejsich dni posluzi na prikrytie babatka aj deka, takze ja by som na tvojom mieste ten tenky fusak nekupovala... 😉 nasa babulka sa narodila na zaciatku jula, v lete sme to nepotrebovali a na jesen sme ju aj tak uz teplejsie obliekali a v aute sa vzdy prikurilo, ak bolo uz velmi chladno, no a prehodili sme cez nu deku a bola spokojna 😵
My mame taky fusak od emitexu, to je trojkombinacia, da sa aj do vanicky od kocika, aj k sportovej casty, aj do vajicka, ale vo vajicku sme ho mali asi tak tri krat, mala bola spotena v tom, tak sme to riesili na hrubo poskladanou dekou a to stacilo v aute a na rychly prechod do auta...
my máme s ivemababy nemá chybu je všestranný
staci ti upravena fleesova deka s vyrezmi pre popruhy, fusak je zbytocny.... do jesene ti to takto staci, a ked budu mrazy, vajicko mas aj tak iba do auta a z auta, v aute aj tak budes kurit, nebude moct byt v hrubom fusaku.... a ked budes niekam chodit s vajickom, vzdy to bude interier.... ci nakupne centrum, ci lekar..... jediny problem je presun z auta a do auta, iba vtedy bude fakt v zime ked bude mrznut, ale zababusenie do deky je dostatocne na taky kratky cas.... radsej si kup hruby fusak do kocika, tam ho vyuzijes na prechadzky, to je nutnost, ale do autosedacky hruby fusak nepotrebujes..... a taky tenky flisovy uz vobec nie 😉