Dobrý deň, poradíte mi aký fusak na zimu do kočíka JANE Crosswalk?
@ada2192 a je to priamo do Jane kocika,sportovej casi..ta pani ma milion modelov,presne sije na typ kociara.
ja som si kúpila originál Jané fusak vo farbe kocíka, je velmi teplucký, material je velmi príjemný, vode odolný a vo vnútry má aj umývatelnú podlozku na nozicky. Majú ich v Babyland predajni v Bratislave alebo dajú sa kúpit aj cez e-shop.. Mám ho od minulej zimy a som s ním velmi spokojná.
emitex ti podla mna sadne ja som za 20ku kupila na bazari... mam sice iny jane ale podla mna v pohode
Ďakujem za rady. No poviem pravdu, nechce sa mi veľmi dávať fusak niekomu šiť, potrebujem vidieť hotový výrobok, odtieň farby a tak. Aj tá cena je rovnaká, ako ked'si kúpim originál fusak ku kočíku. Pôjdem teda do toho Babylandu, hádam si niečo vyberiem 🙂
@ada2192 ja som si dala sit na sashe u jednej maminky..stal okolo 80 eur a je skvely..tu pod Tatrami posluzil celu zimu a malemu bolo teplucko..kocikovala som cele dni aj pri velkych.minusovych teplotach a super..ak chcete,pohladam v historii link..