Ahojte, mate niekto skusenost s tymto fusakom, znackou? Alebo mi viete odporucit nejaky fajn fusak? Syncek mal nedavno 5mes. Dakujem 🙂
Ja ho mám tiež ten väčší a je úžasný🙂 a na svetkocikov.sk ho maju v zľave👌
@martinka_p aku farbu, prosim, mate?
@ritalein antracit
@ritalein ano, doverne poznam ten pocit nevediet sa rozhodnut a chciet vsetky farby 😄 aj my cakame chlapceka tak som tiez musela hned zabudnut na tu krasnu ruzovu. Ale aj zelena je super 🤩 keby vyrabali len dve farby, rozhodovalo by sa lepsie. Este by sa dalo vybrat podla toho akej farby ma drobcek kocik, my mame modry kocar tak zeleny fusak by v nom mozno posobil cudne 🤔 ale kto vie 🤔
@ritalein čakáme dievčatko a tiež som si kúpila ten cottonmoose tak uvidíme ale myslím že budem spokojná vyzerá byť teplucky a je veľmi príjemný podľa mňa sa v ňom mala bude cítiť výborne a ešte som si dokupila aj rukávnik na kociar v rovnakej farbe ako fusak ☺️
@nikola1211 kozusinka vyzera fajn 👍 rukavnik je dobry? Ja uvazujem skor nad rukavicami, tie su pre mna praktickejsie, nez rukavnik (uz som mala oba, tak viem porovnat)
@ritalein rukávnik je fajn ja som tiež dlho rozmýšľala že čo ale nakoniec som sa rozhodla pre rukávnik ☺️☺️
Prosím Vás a keď odpojíte tú spodnú časť, tak tá vrchná tam má zips alebo sa to iba stiahne nejakou šnúrkou? že či tam potom nefučí cez ten spodok... ? ďakujem 🙂
@ewca2 áno je tam zips nefuci cez spodok
@ritalein pripojim sa aj ja ho mam vybrany tak ma to zaujima