Fusak alebo overal?

michaela.g
29. sep 2011

Ahojte, nasa prva zima sa blizi a riesim ci potrebujem aj overal, alebo staci teplucky fusak...??

Dakujem

zuzub
29. sep 2011

my sme mali aj overal aj fusak,ale väčšinou sme používali len fusak.

katy1979
29. sep 2011

potrebujes aj aj. predstav si ze lezis vonku v mraze dve hodinky len vo fusaku a pod tym mas tenke nohavice neviem neviem ci by ti nebola zima. do tej tuhej zimy urcite oboje. ked bolo viac nez nula davali sme zateplene nohavice a bundu a fusak

baby6410
29. sep 2011

tiež som riešila túto otázku, kedže nás čaká prvá zima, takže ďakujem za radu 🙂

diridonda
29. sep 2011

suhlasim s katy1979 potrebujes aj fusak aj overal 🙂

hori
29. sep 2011

my sme mali kozusinovy fusak a vetrovku... pod tym bola mala oblecena normalne - zateplene nohavice, bodynko, svetrik, hrube ponozky. overal sme mali, ale nenosili, podla mna to do fusaku bolo uz moc a tie hrubsie sa ani nezmestili... a nebyvali sme vonku dlhsie nez tristvrte hodinku, lebo bolo to aj mne v mraze dost.

tenty
29. sep 2011

aj my sme mali aj fusak aj overal. Take male babatko ako mas ty v kociku len lezi, nehybe sa. Preto ho treba poriadne obliect, aj ked samozrejme nie je zima ako zima. 😉

renatka100
29. sep 2011

my sme mali hrubý overal, pod tým mala už iba niečo tenké a bola zakrytá španielskou dekou. Taká veľká zima bude až tak za dva, tri mesiace a to už tvoja malá bude mať 8 mesiacov, čiže je otázne, či bude ešte vôbec spať tri hodiny. Podľa mňa ti teplý overal stačí. A vyberaj taký "bez zašitých nôh" nakoľko tvoja malá už začne pomaly aj vstavať a loziť a tým pádom bude taký overal veľmi nepohodlný.
Pre baby 6410: Pre malé bábätko tak do cca 3 mesiacov - určite overal aj fusak, ale keď bude vonku -5, to už nedoporučujú dávať tak malé deti von.

mixka
29. sep 2011

ja som tiez deti davala do overalu a fusaku, pod fusakom mali este deku a navrchu tiez 🙂

simisi
29. sep 2011

moja mala sa narodila koncom novembra,davala som aj overal aj fusak,samozrejme aj deka,pod aj na fusaku,von sme chodili kazdy den,aj ked len na chvilu/s vynimkou velkeho vetra/ 🙂

gabuci
29. sep 2011

určite aj fusák aj overal,ale vždy si všímaj,či nie je bábätku moc teplo,či nie je mokrá,spotená.

lucula73
29. sep 2011

pod overal jej dávaj len niečo tenké ak nebude moc zima a potom šup do fusaku 🙂 .....predstav si že ju budeš potrebovať vybrať niekde a čo potom?bude jej zimka.....takže isto oboje 😉

nelicefo
29. sep 2011

Určite aj aj 😉

tosomja
29. sep 2011

mali sme aj aj...ale nebola taká zima, že by sme využili oboje naraz. Väčšinou body s dlhým rukávom, svetrík, bundička, hrubé pančušky, oteplené nohavice a do fusáku. Lepšie sa jej v tom aj hýbalo.

ikula2
29. sep 2011

Aj my sme mali aj aj a vyuzili sme oboje 🙂 aj do kocika aj na sane.

vierkasteffi
29. sep 2011

a myslite ze treba aj overal aj fusak pre 8 mesacne babo?

fialkaa
29. sep 2011

davala som oboje

exupery
30. sep 2011

Ja som davala iba taky flisovy overal a fusak a vzdy bola teplucka-samozrejme ,ze pod overalom mala este oblecene teplacky a pod. v cojm bola doma.Ja by som moc teply overal a fusak naraz nedavala,a zalezi aj podla zimy.

stanislavao
30. sep 2011

urcite aj fusak, aj overal.

sante81
30. sep 2011

tiež som kupila oboje, cez zimu mal drobec 4-5 mes, záležalo ako bolo vonku, ak bolo pod nulou, tak oboje, ak bolo +5 tak bez overalu, zateplené gate a vetrovku a do fusaku. o rok som ale fusak už nevyužila, myslím na sedenie do športového kočíka, bol mu maly, tak sme vytiahli ešte ten stary komunisticky v ktorom sa v vozila ja. tento rok ho použijem opať, ale len na sánky aby mu bolo teplejšie na nožičky

zivika
30. sep 2011

nas maly sa narodil v decembri, ale aj tak som kupila len overal, taky teplucky s kozusinkou vo vnutri, na vrch iba deku...podla mna staci bud jedno, alebo druhe...

juliagregor
30. sep 2011

určite aj fusak aj overal...

pod tým som mala ešte aj zloženu deku ...

genialna
30. sep 2011

My mame januarove babatko a jednoznacne tiez hovorim ze aj aj.. 🙂

gucz
30. sep 2011

určite oboje. Však dieťa čo sa hýbe, behá, skáče má oteplovačky a bundu. Takému čo leží a nehýbe sa by mohla byť zima. Náš drobec mal v zime rok a mal aj overal aj fusak . A tento rok bude mať opäť. Ak bude menej chladno, tak bundu nohavice fusak a ak bude moc zimna, tak overal a fusak. Sem tam dávam aj deku ešte na fusak, keď je pod -10. Nemôžem si povedať, že keď je chladno, tak nepôjdem von, dcérka sa sama do škôlky neodvedie 🙂

adriana7
30. sep 2011

moja malá má super termoreguláciu, takže som musela dávať veľký pozor, aby sa v zime neprehriala (muž je tiež celoročný radátor 😀 ), aj ty skús najskôr menej a pridávať vrstvy, lebo nie je nič horšie, ako keď dieťa nababúšiš, spotí sa a prechladne...ja som mala na bežný prevádzkový deň väčšinou len hrubý overal, lebo malú som prenášala v aute v sedačke, ktorú som si potom naklikla na podnož, po vybratí z auta som prehodila dečku...ale na zimnej lyžovažke som ju dávala aj do fusaka...a ešte, ak ideš z domu do auta, daj určite len overalík, lebo pustíš klímu, vyhrievanie sedačky a bábo sa potom spotí, ja som mala v taške vždy viac čapíc, lebo najviac sa malá potila na zátylku a krku...ak vozíš v kočíku, daj na spodok kočíka otvorený fusak, priebežne kontroluj ručičky a noštek a ak sa ti zdajú menej teplé, fusak zazipsuj a bábu bude teplo, ale moju malú vždy lepšie ohriala deka ako fusak, zabalila som ju do nej ako sa viažu do perinky

ivett1
30. sep 2011

ahoj, aj ja som moju cca 6 mesacnu dcerku obliekala do zimného overalu a potom este do fusaku 😉 ...pretoze na prechadzkach vacsinou spinkala... 🙂

mv1
30. sep 2011

ahoj, ja som dávala aj overal aj fusak

veronicka1901
30. sep 2011

My cakame babatko v decembri a chystam sa davat aj overal (teply, ale nie taky ten uplne hruby) a teply fusak. Ak bude prilis zima, tak aj deku na to. V kociku, co sme kupili, je taka vlozka, ktora je tiez tepla, takze myslim a dufam, ze to bude stacit 🙂.

kaja79
30. sep 2011

my sme mali len fusak. Do fusaku som ho obliekala asi takto: puncochy, zateplene nohavice, flausove capacky (alebo ponozky), body, tricko s dlhym rukavom, hrubsia mikina, rukavice, ciapka. ak zaspal, tak som ho zazipsovala, tak, ze mu len tvaricka trcala, inak mal ruky von aj hornu cast hrudnika. a ak som ho doma aj po 2 hod prechadzke vybrala nikdy nemal studene nozky. podla mna je zbytocna kombinacia fusak a overal. dietatko sa len zbytocne prehreje. obliekaj babo tak ako seba, len jemu este jednu tensiu vrstvu, lebo v kociku sa nehybe.

zuzana17
30. sep 2011

Ja som dávala buď fusak alebo overal, nikdy nie oboje. Overal využiješ aj do autosedačky.

katka1981
30. sep 2011

Ked mala spavala na balkone a bolo minus 7, mala overal aj fusak aj nanoznik a ked po 2 hodinach mala studeny nostek a tvaricku, dala som jej do fusaku aj spanielsku deku. Nikdy neprechladla a nebola ani spotena. Ale to je extrem, minus 7 a 2-3 hodiny spala vonku. Mala 6-9 mes. v tom case. Treba kupit oboje.