Cauko. Neviete mi poradit flasku, z ktorej sa dieta dobre nauci pit vodicku atd?? Mame s tym stale problem. Kedze je maly stale kojeny, dojcensku odmietal uplne a mame jednu srkalku zn. NUK a hura aspon dakedy sa mu zachce. Potom este obcas cucne z normalnej flasky s cucakom (lucka atd) a z poharika ak mu to drzim ale to da par duskov a dovi. Len neda sa ho cely den nahanat s flaskou, lebo clovek naozaj nic nespravi. Je to ako s jedlom. Da si trosisku a dovi. Mate skusenosti s dakou znackou, ktora u vas funguje? Dakujem
Ja mam tzv. srkalku od Aventu. Síce jej to trvalo 3 mesiace, pokiaľ sa naučila z nej piť sama, ale už si ju pekne me zoberie do rúčky a aj nakloni
@simca_sch to iste bolo u nas, kupila som flase s cumlom, sosacikom, objednala z netu, kupovala v dm, bola som uz zufala, mala sa s kazdou len hrala, chytala sosaciky prstom, ak tak si skor odpila z normalneho skleneho pohara, skusali sme vsetko mozne cele leto, nakoniec sa jej zapacila obycajna flasa so slamkou z DM (pouzivame ked sme vonku) a poharik z IKEA (bielozeleny so sosacikom na doma), treba proste skusat a neustale ponukat pit, ja mam taky pocit, ze je v podstate jedno aka to je flasa, dieta musi akoby dozriet a pochopit, ze ked je smadne musi pit...
U nas jedine co pomohlo bol cas. Realne zacal flasu a pohar pouzivat na pitny rezim po 2r a neskor
U nas tiez nic nefunguje. Skoncili sme na pohariku a pije po duskoch a nukam kazdu hodinu. Polovicku aj tak vypluje. Niekedy stamprlik, niekedy pijeme spolu z pohara na striedacku.... bieda je to. Uz neriesim, len cakam.
No to je individuálne....moje 2 sestry kojili 1 synovček začal pit vodu z fľaše avent natural....a druhý z fľaše MAM.....
No u nás len čas mala som fľašky od výmyslu sveta a nepila nič teraz ma tri roky a konečne vypije aspoň pol litra dovtedy fakt maximálne deci niekedy nič teraz máme zdravú fľašu a pije doma z pohara