Ahojte, chcem kúpiť pre mimčo novorodenca do výbavy fľašku (človek nikdy nevie či bude alebo nebude kojiť, tak nech mám nachystanú. Zvažujem Suavinex Anti-koliková fľaša Zero Zero A ale trošku sa bojím toho čistenia vnútorného sáčka. Aké s ňou máte prosím skúsenosti? Prípadne s inou fľaškou? Kamoška mi tiež odporúčala sklenenú antikolikovú MAM.
Ďakujem za Vaše rady
Suavinex je za me top! Pouzivame od narozeni, kazdy den tu membranu umyvame a desinfikujeme a stale vypada temer nepouzivane, takze toho bych se fakt nebala 🙂
@bluemoon24 ďakujem moc za odpoveď moc mi pomohla
Odporucam pozriet, dr testuje antikolikove flase:
https://www.youtube.com/watch?v=sSFnV_y6y4IAhojte, žienky aký cumel na fľašu ste mali pri novorodeniatkach.
No, my máme už pomaly mesiac.
Začínali sme s cumlom kt. Mal značku ,, - ".
No malý strašne ťahal ťahal a kŕmili sme sa aj hodinu a nevypil ani 20ml. Teraz máme veľkosť S.
Ťahá, no pri jedení cuka. Akoby sa neprisal úplne na cumlík, mlieko mu tečie, lebo počuť a vidiet, keď neťahá, tak prehĺta. Potiahne párkrát a s plačom sa odťahuje :( vadí mu to zatekanie asi.
Neviem nájsť nikde kt. Cumlík do akého veku odporúčajú.
Našla som tiež že sú potom cumlíky ešte nejaké ,, A, S, M"
A -JE AKY ?
S -mame teraz
M- kedy je potrebné zmeniť ? To je už najväčší či majú. ?
Máme anti-kolikovu fľašu .
Ďakujem Vám 🙏🥰😁🙏
@petrikad ja len jedine ten Suavinex používam, môj syn je kojeny(už ma rok) a na dokrmovanie (na infatrini- daaky proteinoový produkt od gastro) v noci jedine z tejto flašky bol ochotny vypiť.Celú flasu normalne prevaram vo vode, len to rozoberem na kusy ale som prisla na to keď kvapnem do toho jar čo je určené pre cumlíky a flasky, krasne to vyčistí a neni od chlóru vyblednutá a flakata flaška.ked vyberiem z vody este dobre poumivan s cistou vodou, a s kuchynskou utierkou poutieram do sucha.