Fľaška pre novorodenca Suavinex Anti-koliková fľaša Zero Zero A

petrikad
15. jún 2022

Ahojte, chcem kúpiť pre mimčo novorodenca do výbavy fľašku (človek nikdy nevie či bude alebo nebude kojiť, tak nech mám nachystanú. Zvažujem Suavinex Anti-koliková fľaša Zero Zero A ale trošku sa bojím toho čistenia vnútorného sáčka. Aké s ňou máte prosím skúsenosti? Prípadne s inou fľaškou? Kamoška mi tiež odporúčala sklenenú antikolikovú MAM.

Ďakujem za Vaše rady

ildiko36
15. jún 2022

@petrikad ja len jedine ten Suavinex používam, môj syn je kojeny(už ma rok) a na dokrmovanie (na infatrini- daaky proteinoový produkt od gastro) v noci jedine z tejto flašky bol ochotny vypiť.Celú flasu normalne prevaram vo vode, len to rozoberem na kusy ale som prisla na to keď kvapnem do toho jar čo je určené pre cumlíky a flasky, krasne to vyčistí a neni od chlóru vyblednutá a flakata flaška.ked vyberiem z vody este dobre poumivan s cistou vodou, a s kuchynskou utierkou poutieram do sucha.

bluemoon24
15. jún 2022

Suavinex je za me top! Pouzivame od narozeni, kazdy den tu membranu umyvame a desinfikujeme a stale vypada temer nepouzivane, takze toho bych se fakt nebala 🙂

petrikad
autor
15. jún 2022

@ildiko36 tak teraz si ma veľmi potešila lebo jedine to čistenie ma odrádzalo ale keď sa dá vyvariť tak ju kúpim. Ozaj som nečítala na tu flašku asi zlú recenziu, samozrejme možno práve moje mimčo bude iné. Uvidíme. Ďakujem

petrikad
autor
15. jún 2022

@bluemoon24 ďakujem moc za odpoveď moc mi pomohla

ildiko36
16. jún 2022

@petrikad este by som ťa chcela upozorniť na ten cumliķ, ked to davaš nazad aby si sa s tym netrápia pol hod.ako ja🙈🤣nedavaj so spodu , lebo to nedáš, z vrchu treba jemne zatlačiť tie okraje cumlika

petrikad
autor
16. jún 2022

@ildiko36 ďakujem krásne určite bude nápomocné 🙂

mimi2019
6. nov 2022

Odporucam pozriet, dr testuje antikolikove flase:

https://www.youtube.com/watch?v=sSFnV_y6y4I
barilka4444
29. dec 2022

Ahojte, žienky aký cumel na fľašu ste mali pri novorodeniatkach.
No, my máme už pomaly mesiac.
Začínali sme s cumlom kt. Mal značku ,, - ".
No malý strašne ťahal ťahal a kŕmili sme sa aj hodinu a nevypil ani 20ml. Teraz máme veľkosť S.
Ťahá, no pri jedení cuka. Akoby sa neprisal úplne na cumlík, mlieko mu tečie, lebo počuť a vidiet, keď neťahá, tak prehĺta. Potiahne párkrát a s plačom sa odťahuje :( vadí mu to zatekanie asi.
Neviem nájsť nikde kt. Cumlík do akého veku odporúčajú.

Našla som tiež že sú potom cumlíky ešte nejaké ,, A, S, M"
A -JE AKY ?
S -mame teraz
M- kedy je potrebné zmeniť ? To je už najväčší či majú. ?

Máme anti-kolikovu fľašu .

Ďakujem Vám 🙏🥰😁🙏