Fľaška na čajík pre ročné dieťa

lia2022
25. aug 2022

Ahojte mamičky.
Ročný synček používa na pitie čajíku fľašku s náustkom určeným deťom od 6mesiacov. Len tak premýšľam čo ďalej. Či mu ju ešte ponechať alebo prejsť na " prvý pohárik " .. myslím tie poháriky určené pre deti od 12m. z ktorých sa dá piť z každej strany a tekutina nevyteka .
Alebo poradíte niečo lepšie? Čo používajú vaše cca ročné detičky? Nejakú lepšiu náhradu - lebo ževraj ani tie fľašky s náustkom nie je dobre dlhodobo používať ale možno ze sa mýlim, a zase prejsť na obyč. s cumlíkom asi nieje dobrý nápad.
Ďakujem za každý váš názor a radu.

lugie
25. aug 2022

Ja som malej na vodu kúpila fľašu so slamkou a nemá problém z nej piť 😊 čiže za mňa slamka, z ničoho iného mi piť nechcela, ani z učiaceho Lovi pohárika.

lia2022
autor
25. aug 2022

@lugie aj nad tým veru premýšľam len neviem či by to bolo praktické aj na pitie v noci. Vám to v noci nerobí problém?

lugie
25. aug 2022

@lia2022 tak to neviem povedať, ja mám teda už 16 mesačnú dcéru ale v noci sa mi nebudí ma vodu/mlieko. 😊

tandariatko
25. aug 2022

@lia2022 Ahoj, ja som skúšala pohárik s náustkom ten sa mu nepáčil tak som kúpila flašku Avent stou slamkou ... z tej pije krásne ale nepáči sa mi na nej že tá slamka mu sem tam vypadne s toho nadstavca ... Kúpila som mu teda ešte jednu z DM Babylove na tej sa dá ta slamka riadne zastoknuť a nevypadáva a sňou je malý aj viac spokojný. Ak sa v noci preberie dostane mliečko normálne z flašky s cumlom a čajik pije pekne z tej flaše s tou slamkou a žiadny problém stým nemá ... Už je naučený ...

majlo1234
25. aug 2022

Normalny pohar. Alebo teda takto-syn ma rok a od “malicka” sa napije zo vsetkeho-z normalneho pohara, z naustkoveho, zo slamky, zo sportovej flase s cucacikom, z normalnej litrovky😀 zivot ho dotlacil, kedze jeho matka nu vecne zabuda flasticku s vodou😀