Poraďte z ktorej fľaše sa najľahšie naučí piť cez slamku a zároveň sa dá aj ľahko čistit tá slamka?
Túto fintu na učenie som už viackrát videla, skús
A áno dnes už sú kefky na slamku s ktorou vyčistíš každú
Tiež sme mali nejakú ale napamätám názov, lenže sa tam normálne v záhyboch začala robiť pleseň či čo to bolo tak som to vyhodila. Slamka sa dála vyčistiť keftkou ale boli tam miesta na tej flaške, ktoré sa vôbec nedali vyčistiť. Takže hlavne pozeraj na to čistenie
Ano, treba si kupit tenicku kefku na cistenie slamiek a vybavene. Ja som take mala k dojcenskym flaskam, takze cistim tym. Mame obycajnu flasu z DM kde si kupim aj nahradne slamky/cucak za par e a podla potreby menim, vycistit sa da tiez uplne v pohode.
myslim si, ze to je asi jedno, aka to bude flaska. ved to nema asi vplyv na to, ako sa bude pit. na cistenie slamky odporucam kupit si kefku, je to bezne dostupne. ja ju mam doma na cistenie kovovych slamiek.
Pri 4tom...sme mu jednoducho dali do ust a tahal. Od 8m vie pit slamkou. :D :DDD ...kde su tie casy,ze som nad vsetkym dumala..
Ja som kupila makke silikonove slamky (bbox bola k nim aj kefka), ale maju aj dmke. Okolo 8-9.m tomu este nechapal. Mozno v 10-11. som skusila znovu, ze som mu tam trosku namocila ovocnu kapsicku (to zvladal). On to bral, ze je to kapsicka a zrazu mu isla voda. Odvtedy vie pit aj so slamkou. Poharik so slamkou nemame, ale zvazovala som kupit bbox
Pura fľaša
kamoska mala taky pohar so slamkou no tiez mala problem tu slamku poriadne vycistit a v obchode s domacimi potrebami kupila taku tenucku stetinku s ktorou vycisti kazdu slamku. takze by som poriesila hocijaku flasu a zamerala skor na to cistenie.