Fľaša pre ročné dieťa

25. mar 2023

Prosím o radu. Ročné dieťa chcem už odstaviť od dojčenia. No nechce fľašu áni za svet...skúšala som už aj cúcaci pohárik aj rôzne cumle na fľašu ale nič .. neviem. Z klasického pohára sa pekne napije. No v noci mi z pohára predsa piť dávať nebudem. Prosím poraďte ako na bábo aby chcelo fľašu. Mali ste niektorá podobny problém...ako ste ho vyriešili??

srferreira
25. mar 2023

Moj maj iba klasicky pohar. Flasu nechel. V noci som mu nikdy nic nedavala. Vynimky zuby ked bol hore, vtedy sa napil vody z pohara.
Co mu chces davat v noci?

zorkahorka
25. mar 2023

Pri odstavovani vecer nechcel pit zo žiadnej flase a nic. Nebol smadny, bol zavisly na bradavke. Az po case, ked sa odstavil uplne, pil vodu z flase.

mamamasama
25. mar 2023

Tento. Klasický pohárik, akurát že ho ani v noci nevyleje, kedže je tam to silikónové tesnenie. Náš pije mlieko už len z tohto. Volá sa to magic cup, alebo 360.

danyelia
25. mar 2023

Ahoj, moja tiež nechcela žiadnu fľašu, skúsili sme tieto Mam Anti - colic, (mali by mať podobný tvar ako bradavka🤔) a sú super, tento cumeľ aspoň mojej malej vyhovoval (inú fľašu, resp. cumeľ vypľula)...

ildiko36
26. mar 2023

Môj bude mať 2r a ešte stále potrebuje prsník.
Už vela toho mlieka nemam skôr to potrebuje na miesto cumlíka kým zaspí. Fľašu na dokrmenie jedine čo zobral suavinex ale len tento druh.Keď som mu kupila väčší cumlik od 18m odmietol tiež, tak som urobila väčšiu dieru na tento cumlik, no odmietol znova , už mu tieklo mlieko rychlo, musela kúpiť nový cumlik 0+co je do 6mes🙈 pre 18mes chlapca

ildiko36
26. mar 2023

Ale pokial maš dosť mlieka, nechaj mu este v noci prsník a cez deň nech pije z pohára.Mne je tak lúto že toto obdobie pomali končí a už viac v živote kojiť nebudem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. mar 2023

@srferreira no ide o to že sa zobudí a keď mu nedám cicu tak nezaspí sa prevalcuje a fnuka. Preto som chcela že aspoň fľašu a vodu...tak som naučila synčeka prvého . Ale druhý nechce o fľaši ani počuť.

autor
26. mar 2023

@zorkahorka ibaže ja už ho chcem odstaviť z toho dôvodu že on nie je závislí na cicke ale je smädný asi lebo kým sa mi nespustí mlieko tak nezaspí. Ibaže mne v noci sa spúšťa mlieko strašne dlho....a on sa už potom zlosti že prečo neide...neviem prečo či tým že som unavená tak sa nechce spustiť neviem. Ale niekedy aj pol hodinu čakáme kým sa spustí mlieko a ďalšie 10 min sa dojčí.

autor
26. mar 2023

@ildiko36 áno ja nechcem že nasilu odstaviť ale môj synček chce piť asi je smädný lebo kým sa mi nespustí mlieko tak nezaspí ibaže mne sa v noci strašne dlho spúšťa...fakt aj 40 min. Čakáme kým sa spustí a potom sa dojčí ..keď už som veľmi unavená tak nečakáme na spúštenie a dám ho ľahnúť ale nezaspí zlosti sa a povaľuje.

autor
26. mar 2023

@elizabet173 vieš čo ja som synčeka naučila na fľašu ale s vodou...takže keď sa zobudil sám si zobral fľašu napil sa a spal. Tak som chcela naučiť aj druhého syna takto ale neide to nechce fľašu.

autor
26. mar 2023

@ildiko36 ale práve že už toho mlieka nemám dosť ..cez deň dojcim Max 2 krát ale väčšinou iba raz. A v noci chce aj 2 krát. Ale tým že som asi unavená alebo aj mám málo mlieka tak sa mi spúšťa strašne dlho niekedy aj skoro hodinu som hore ...a deti vstávajú už o pol 6 takže potom som dosť unavená a už niekedy nevládzem.

kp7333
26. mar 2023

ja som mladsiu odstavila tak, ze som jej prestahovala postielku do detskej izby a vysvetlila jej, ze bude spavat spolu so starsou sestrou, lebo uz je velka. Mala asi rok a pol. Hned prvu noc prespala celu a viac uz mlieko nepytala.

srferreira
26. mar 2023

Najlepsie by bolo keby mu tu cicu nicim nenahradzs. Zvykne si. Zaspi aj bez cici. Prve dni bude boj, ale nauci sa. Potom sa zas nauci na pohar, na flasku a v buducnosti sa budes pytat ako ho aj od toho odnaucit. Samozrejme ako vyhovuje vam.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz