Ahojte, poradite, prosim, vhodnu flasu (napr. na ihrisko) pre 2-rocne dieta? Syn nikdy nepil zo ziadnej flase, bol kojeny a potom sme davali vodu lyzickou a potom poharikom. Doma pije z pohara a von vzdy beriem uzatvaratelny poharik, ale uz mi to nevyhovuje, chcela by som kupit nejaku flasu, ktora netecie a s ktorou sa sam obsluzi. Pitie z flasiek z obchodu so sosacikom ako Rajec alebo Lucka mu nejde nejak extra, tak netusim, z coho by sa mu mohlo dobre pit. Dakujem za tipy 😊
Nasa pije len vodu a len z flase babylove so slamkou... Ine nejako odmieta...
@lenush278 my sme kúpili teraz takúto a sme spokojní. Tiež len von na ihrisko, vnútri je slamka a zvonku taky plastový uzaverik. Máme 7dcl, tieto na foto su orientacne
@lenush278 určite neodporúčam tuto, stále to tieklo, vždy keď sa položila nabok. Myslím že to tieklo tou slamkou, plastový vrchnacik nie je tesný.
Mam aj 2r dieta a netreba to tak riesit. Skoc do dm a iste vybies, napr moj ma odtial dve rozne so slamkou. Ale napije sa aj zo slamkovej dospelackej z decathlonu (nie je netecuca).
Thermos termoska so slamkou, netecie, lahko sa cisti/rozobera
@lenush278 inak ak vie dieta piť z pohára, tak moja pije z klasickej mojej vacsinou, na takýto štýl, mám turistickú ale takto vrchnakovu
A keby si mu brala len malý pohárik a nalejes mu z hocijakej?
Buď by som to urobila tak ako píše @diamond007 že rovno obyčajnú fľašu bez slamky keď vie v pohode piť a neoleje sa, alebo potom túto termo fľašu so slamkou. Udrží ti teplé aj studené nápoje. V lete je to fakt super. Okrem toho máš tu slamku uzavretú v čistote pod vrchnákom na rozdiel od spomínanej z Orionu. Tam sa mi nepáči akurát že to cucatko je tak na voľno a nepríde mi to hygienické.
https://www.thermos.sk/detske-termosky-a-termot...
@diamond007 toto vyzera fajn 👍
Dakujem krasne za vsetky rady a tipy, asi skusim pura alebo flexity s takym sirsim otvorom, to by mohlo byt pre neho ako pit z pohara. Nevadili by mi ani slamky ci sosaky, len do toho nechcem zbytocne investovat, ked neviem, ci z toho bude pit. Este raz velmi pekne dakujem, dievcata 🤗🤗🤗
@lenush278 a slamkou vie pit? My pouzivame termosky Orion ci uz v lete ci v zime, daju sa kupit nahradne slamky aj vrchnak so sosakom a nepretekaju..