Fetal Doppler, Angelsound

martina_hod
5. sep 2024

Ahoj, viem takých skupín je viac ale potrebujem vedieť Vaše skúsenosti ..
zakúpila som si fetal doppler som v 11+6 tt ale nepodarilo sa mi najst srdiečko.. dva dni dozadu som bola na pphotovosti bolo všetko ok .. môže byť, že ešte skoro na taký domáci odposluch ?

katariiinkaa
5. sep 2024

@martina_hod jasné 🙂 tiež to používam a dokonca aj teraz sa občas stane že je drobec natočený tak, že ho neviem nájsť. Skúsim potom neskôr a už ho nájdem pekne. Žiadny stres. Veľa záleží aj od toho aký konktérne máš, ja mám aj angelsounds a aj fetal doppler taký ten s tou "tyčkovou" sondou a teda za mňa je angelsound oveľa lepší. Ten druhý ani nepoužívam lebo skoro nikdy s ním srdiečko nenájdem, zatiaľ čo s angelsound to mám za pár sekúnd väčšinou.

blondinka95
5. sep 2024

Nie je v navode ze od kt týždňa pouzivat? Nie je skoro? Ja som mala taky tuším ze od 20tt som počula

katariiinkaa
5. sep 2024

@martina_hod ešte doplním že raz sa nám dokonca nejakou zhodou náhod podarilo nájsť srdiečko asi v 9tt. potom vôbec.. Asi až v 11tt sme zas dokázali nájsť. Veľmi záleží naozaj ako sa bábätko hýbe, ako je otočené atď.

biglovemom
5. sep 2024

Este je asi skoro.Fetal doppler je super
Ja som v 14t kupila angel sound srdiecko nie a nie najst a ked uuuuplne potichu.
S dopplerom hned a krasne nahlas🥰

anavixy
5. sep 2024

Ano, je to este skoro, mnoho zien najde aj v tomto tt, ale mnoho aj nenajde. Velmi zalezi aj od toho kde hladas atd.. Zatial sa podla toho neda riadit, verim, ze je to stresujuce, ale vobec to neznamena, ze je nieco zle 🙂

dominikabb
27. okt 2024

Ja sa pripojím do diskusie ak to pomôže. Na prelome 11. a 12. tt mi uplne splaslo telo, od bruska cez prsia, dokonca zbledli aj dvorce. Som po MA ktore tiez prebiehalo s rovnakymi symptomami. Objednala som si Angelsound a srdiecko našla hned nad lonovou kosťou. Som presne 11+3. Plakala som od šťastia a neskutočne mi to pomohlo ukľudniť sa. Samozrejme niekto môže počuť aj neskôr ale treba dať hlasnejšie alebo počkať pár dní.