Ahojte mamicky, vas nazor po datume spotreby plienočiek. Datum expiracie 05/2023 co myslite, mozem ich pouzivat ? Vase skusenosti, rady dakujem
Plienky maju datum spotreby?😁🙈
Čo by sa tak mohlo pokaziť na umelohmotnej plienke? 🤣🤣🤣
Však to nie je jogurt …🤦🏻♀️
A ty ich nepoužívaj, iba bábätko
Na plienkach je exspiracia? To prvýkrát počujem... Co sa tam môže akože pokaziť?
Vieš čo..áno 31.5. by boli ešte fajn..ale 1.6. treba zahodiť 🤦♀️
@jaskolka aj vatove tampony, tycinky do ucha a podobne mavaju datum exspiracie, aj ked je to smiesne, no... Hlavne smola, ak sa nestihnu predat, brigadovala som za mlada v takom obchode, kde nam nabalili kopec takychto produktov kvoli exspiracii
@mamkalentedkova hlavne pozor a nedávať na noc z 31.5 na 1.6.,to si neviem predstavit čo by sa mohlo stat
@otazka1 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 no presne .. vidíš..na to som nemyslela 🤣🤣🤣🤣🤣 ale sa smejeeeeeem 🤣🤣🤣🤣🤣
@mamkalentedkova tak sme si zlepšili deň trochu 😂
@otazka1 no veru 😁
@1zuzka1 ano
Ja si myslim, ze akurat moze byt problem s lepkami a nebudu uz tak dobre drzat. Ale v inom problem nebude, kludne pouzivajte.
V plienkach je ten" gel" co zraza moc- urcite ste videli ak sa plienka roztrhla a aj danske vlozky a ine srandy maju datumy.
@zuzinka888 ano, mas pravdu. Len si myslim, ze mesiac po ex. im nic nebude. Mozno o 1-2 roky…😉
Toto nemôžete myslieť vážne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️