Mamicky prosim existuju plienky ktore chlapci neprecikaju ? Ked lezi na brusku a chrbte je to ok
Akonahle ho dam na polobok tak ma mokru cast medzi bedrom a pazuskou 😅 zatial ma 7tt a nechcem ho prezliekat niekolko krat za noc/ den ale na tom poloboku ho mam polohovat kedze sa to odporuca
Hlavicku ma peknu a hlavne neviem naco je dobre to polohovanie okrem tvaru hlavicky
Vraveli nam doktori ked sme boli na sono klbov ze ho mam davat na polobok asi kvoli klbom a ze aj na brusko ho mam davat
Klbiky ma v poriadku tak neviem preco sa to ma robit
Dakujem za kazdu radu
Akú značku kupuješ?
7tt je 7 týždeň tehotenstva
@pribinak lupilu , happy a bebelo
Kúp poriadne plienky, napr pampers
moony. mam chlapca. od narodenia len tieto 😎
Lupilu plienky mi syn v noci precikaval tiež. Skús Babylove, ideálne babybabysoft.
@zuzanka.zuzu skúsim cize tie S kúpim a uvidim
@54tinka54 vyskúsam tie soft
Za mna pampers,nikdy sa mi ziadna nehoda nestala a pomaly ma rok
@sandyan a davala si na polobok den/noc ? a ktory druh pampers?
Pampers Premium Care ale su dobre aj Pampers Active Baby
Asi to vyznie blbo, ale pred dokoncenim prebalovania skontroluj, v akej polohe je pindik. Nech nezostane smerom nahor, ale v plienke ho nasmeruj dolu. Ak je hore, moc pojde smerom nahor a nevsaje sa do plienky.
Tak male babatko zvycajne nema az tolko mocu, aby precikalo plienku. U takeho maleho baba sa mi stavalo, ze sa precikal len z toho dovodu, ze som neskontrolovala polohu vercajgu 🙂
Vyskúšali sme 7 druhov plienok kvôli rovnakému problému, jednoznačne babybaby soft.
@patusss super 🙂
@diewcatqoo tiez mi to rodili obcas zabudnem😅
podla mna potrebuje vacsie plienky, precikaval nam hlavne vtedy alebo skus naozaj inu znacku plienok, kazdopadne ja som pouzivala cez den Baby Baby Soft a na noc Kolorky Night, ked bol malicky a teraz Pampers Pants denne a nocne
Tie lacne aj mne precikal a sadli nam Pampers premium care alebo Active Baby
Súhlasím s @diewcatkoo, keď som malého nechala mame vždy sa precikal - mala tri dcéry, pindik musí smerovať dole a bude jedno akú dáš plienku 😉
V tom veku som malemu davala chicco ultra soft plienky, ziadny problem s nimi nebol. A tiez tak ako pisu, pipika smerom dolu, to je zaklad. Nasledne sme presli na lidlove lupilu, ktore sme pouzivali az kym nezacal spat 7 hodin a dlhsie bez zobudenia, to uz lupilu nezvladli a maly byval rano mokry. Inak odkedy sa vedel otocit na bok, tak spi na boku a s lupilu neboli problemy ani vtedy. Ale je aj mozne, ze tvojmu dietatku strihom niektore plienky nesadnu tak ako inym detom.
Pouzivali sme Lupilu u 2 deti a nikdy nebol problem. Plienka je mala alebo nespravne zapnuta. Vzdy ked deti precikali, kupila som o velkost vacsie. Od toho momentu zase nebol problem. A ano, pipik musi smerovat dole, aby moc isiel do savej casti a nie obvodovej.
A k polohovaniu - nevies na co je to dobre okrem tvaru hlavicky? Tak nepolohuj a o par mesiaocov daj radsej helmicku, mas to bez roboty 😉😉
Snad polohovanie nie je taky problem. Navyse poloha na boku predchadza trosku aj uduseniu zvratkami, napriklad.
Lúpilu a happy sme mali jeden balík a dost. Prečítala to mala ako nic. Dada, pampera a jedny slovenské, tam sa to nikdy nestalo
Nam vyhovuju lupilu, akoze seriozne vazne sme mali pampers, babylove, z benu tie bebelo ci ake to su, pampers bohavicky.... Skor ci neskor prekakali ci precikali a to prebaujeme aj castejsie o pred kazdym jedlom. Za mna Lupilu super, aj velkostne super, este dobojovavam par pampers pants co som nakupila dopredu a, ale lupilu uz nezmenim. Detto pri prvej.
Máš asik zlu veľkosť musíš skontrolovať okolo noziciek ci to ma dobre dane ci si mu to dobre zalepila stiahla všetko my sme sa vedeli precikat keď už sme mali malé číslo používame z lidla tie sú top plus som predtým kúpila aj nohavickove pampersky a tie som dávala hlavne v tedy keď začala veľmi výstrajat ze som ju ani prebaliť nemohla ale u syna som používa len z lidla podľa mňa su všetky dobre tie pampers co teraz pozerám išli riadne hore a mozno robíš niečo zlé keď si toľko druhov vyskúšala za taký krátky čas
Asi mas jen spatne padnouci plenky. Mi dite spi od narozeni na boku a toto se nam nikdy nestalo. Pouzivali jsme pampers harmonie a ten babybaby soft. Vyzkousej jine plenky, malemu treba tvarem vubec nesedely kolorky.