Existuje vedierko na kúpanie aj pre bábätká od pol roka?

lenja01
17. feb 2012

Do pol roka sme drobca kúpali vo vedierku a už sa tam nezmestí, takže teraz musím kúpať vo vaničke. Lenže vo vedierku mal ponorené celé telíčko, takže bol teplučký aj po kúpaní, teraz vo vode len sedí, alebo má ponorený len chrbátik, tak je studený, bojím sa, aby neprechladol. Neexistujú nejaké väčšie vedierka? 🙂

anjelicek26
17. feb 2012

No da sa to s opatrnostou k babu aj prehanat. Preco by mal prechladnut? Ved v kupelni je teplo. Alebo aj ty prechladnes, ked si vo vani 😕 Ved tam nesedi cele hodiny. A nie, väcsie vedierka uz nie su, lebo normalne sa deti chcu uz vo vani blaznit, kopkat, jasit... Ten pocit "sedkat skrcene ako v brusku" -- co je vyhoda vecierka - uz nie je potrebny od troch mesiacov vyssie...

abbie
17. feb 2012

dieta, ktore ma 6 a viac mes. si vo vedierku fakt neviem predstavit 😀 ked mas pocit, ze mate v kupelni zimu, tak si kup mini elektricky ohrievac...

cmulinko
17. feb 2012

ty si matka svojho dietata a teda sa nejdem rozpisovat co a preco robis.ak si presvedcena o tom,ze chces nadalej kupat maleho vo vedierku,tak mozno len postaci kupit normalne obycajne hlbsie a sirsie vedierko-vedro v domacich potrebach a vyskusat ho okupat tam...ak mu to nebude pasovat,tak urcite si natolko sikovna,ze to vedro v domacnosti celkom vyuzijes na ine uceli 🙂

lussy666
17. feb 2012

nastastie neexistuju

stanislavao
17. feb 2012

tiez suhlasim, ze treba v kupelni kurit a urcite neprechladne. my vykurime kupelnu na cca 26-27 stupnov a neexistuje, aby prechladlo dieta.

stardust
17. feb 2012

adiabaticka saturacna teplota je potvora, takze pri kupani neotvaraj okna, resp. predchadzaj prievanu. Potom ti dieta zarucene neprechladne. Ak nutne potrebujete to vedro, domace potreby to istia...mas to lacnejsie a ked bude mat dieta tak pat rokov, mozes mu tam kupit do kupelne aj sud.

czechzuzanaba
17. feb 2012

No my ten kyblik taky mame, starsi dcerka to zboznovala se v nem koupat. Tak okolo tech 8 mesicu uz se tam nevlezla, tak ma vanicku. Ted ma nove narozenou sestricku, ktera se zase koupe v kybliku a starsi chce vsecko, co ma mala, takze posledni tyden se koupe v kybliku aj ona 😀 No co vam budu povidat, je tam natlacena jak v kinderku, ma uz 2 roky a 3 mesice, a 95 cm. Ale je stastna 😵

lucik85
17. feb 2012

hmm no aj ja si myslim ze prehanas poriadne🙂 v kupelni ma byt okolo 24 st .a pokial na neho nefuka nema ako prechladnut ..a neviem si to ani dost dobre predstavit lebo my sme uz ako 8mesacny zacali kupat vo velkej vani lebo vanicka mu uz nestacila a vyliezal s nej 🙂