Ergonomická stolička Herman Miller - skúsenosti

cukricek4
7. jún 2023

ahojte, zaujimalo by ma, ci ma niekto realnu skusenost s touto stolickou. mam zaujem kupit si uz nieco kvalitnejsie, lebo velmi vela casu travim za pocitacom a bola by som nerada, keby sa to odzrkadlilo aj na mojom zdravi. tak hladam, zhanam info.

uhgara
27. jún 2023

@cukricek4 tiez si myslim, ze to netreba brat na lahku vahu jednoznacne 🙂 bez poriadnej stolicky to nejde, aj na sebe vidim, ze to sedenie doma za pc je proste uplne strasne 😀

cilacik
27. jún 2023

@cukricek4 my mame moznost z prace zobrat si stolicky domov (pracujem HO) a mame Miru 2 ked poznas stolicky Miller. Veruze najlepsia stolicka na svete, ani po 8mich hodinach z nej neboli zadok. Ale stoja cca 1.200 - z vlastnych by som asi tolko za stolicku nedala..

michellia
27. jún 2023

Neviem, ci mas vybraty aj konkretny typ alebo nie, maju ich niekolko 🙂 Muz byva velmi casto prec, chodieva na sluzobky, ale ked je doma, tak ma homeoffice. Kupoval si tuto od nich:
https://www.goyart.sk/produkty/herman-miller/he...
Skus si pozriet, nielen ze sa na nej dobre sedi, ale je aj stylova, to zase ocenujem ja 😀 Ak by ta nieco zaujimalo, kludne napis 🙂

michellia
27. jún 2023

@cilacik Jasne, nie je to najlacnejsia zalezitost, ale pokial ide o zdravie, vobec by som na cenu nepozerala 🙂

cukricek4
autor
21. júl 2023

ved prave, momentalne mam nejake peniazky navyse, tak mi nebude rozhodne luto zainvestovat aj viac 🙂
@michellia nemam vybraty typ zatial, ale pacia sa mi tam dve stolicky a medzi nimi sa rozhodujem momentalne 🙂