Dievčatá ktoré ich máte , viem, pozerala som si tabuľky ale niako mi to nesedí. Prosím vás , ak nosí vaše dieťatko 22 alebo 23 veľkosť. Koľko cm nozičku ma vaše dieťatko? Vďaka 😇
@anjelicek26 ďakujem 🥰 synček ma rok a 3m. Podľa tabuliek mi to sedí na 23. No čižma mi prišla dosť veľká ked som ju mala v ruke. (Zateplená gumáka) . Nechce sa mi veriť že mala len 13,5cm.
V tých tabuľkách je 23-13,5cm. Tie cm sú aká je dĺžka vložky ? Alebo aku by malo mat dieta cm nozicku pre určitú veľkosť 😩
Zimné o číslo väčšie
@lelinka611 dobrý deň prosím ja presne teraz toto riešim akú ste prosím vtedy nakoniec kupili velkost ak si pamätáte?😊
@miu10 bolo to veľmi dávno, takže neviem. Kupujem ich ale stále , už máme 5 te 😂 a beriem o číslo väčšie
@lelinka611 😁 som si myslela, ked to už tak dávno. ja som ich už objednala tiež tak som zvedavá aké budú🤩
Enfant treba brat velmi opatrnne - zimne cizmy pasuju na cislo, nezateplene gumaky pasuju na cislo, zateplene gumaky treba brat o 1,5 cisla vacsie - teda moja dcera, co este nosi topanky 29 (18cm noha), prechadzame na 30ky...ale zateplene enfant ma uz 31 idealne.