Elektrická zubná kefka pre dieťa

andruska80
18. nov 2014

Kočky, chceli by sme krpcom kúpiť elektrické zubné kefky. Oplatí sa? Máte skúsenosti? Na čo sa pri výbere zamerať, prípadne ktorá konkrétne sa osvedčila? Ďakujem za každú radu 😵

zutera
19. nov 2014

Jú,jednoznačně NÉ!My jsme koupili naši 8lete dcerce aby jsme mu motivovali a zubař asi po půl roku sám poznal že má elek.kartáček a kázal vyhodit.Děti si na zoubky tlačí a oddělují si zub od dásně a ty vibrace na krček zubu je hotová katastrofa 😖 .Takže kartáček za nekolik deset eur letěl do koše ☹

monicm
19. nov 2014

@andruska80 zubári neznášajú elektrické zubné kefky.presne ako písala @zutera ,narobia viac škody ako osohu.aj moje deti ich pýtajú,ale jasne sme im to vyhovorili a vysvetlili,nie všetko,čo sa predáva musí byť aj dobré a zdraviu prospešné a už vôbec nie preto,že je to drahé

huginko
19. nov 2014

nie, pýtala som sa zubného lekára, neodporúča....

gaby21
19. nov 2014

@andruska80 My používame celá rodina, mne osobne sa chrup velmi zlepšil, manuálne som si kefkou zuby tak krásne nikdy nevyčistila, deti tiež používaju a sme spokojní 😉

merinobazar
16. nov 2018

mojmu 4r synovi pomohla ked mu po antibiotikach zozltli zubky, za 2 tyzdne boli zase biele. inak odporucam, dobre cistenie. mame philipis sonicare.