Kočky, chceli by sme krpcom kúpiť elektrické zubné kefky. Oplatí sa? Máte skúsenosti? Na čo sa pri výbere zamerať, prípadne ktorá konkrétne sa osvedčila? Ďakujem za každú radu 😵
@andruska80 zubári neznášajú elektrické zubné kefky.presne ako písala @zutera ,narobia viac škody ako osohu.aj moje deti ich pýtajú,ale jasne sme im to vyhovorili a vysvetlili,nie všetko,čo sa predáva musí byť aj dobré a zdraviu prospešné a už vôbec nie preto,že je to drahé
nie, pýtala som sa zubného lekára, neodporúča....
@andruska80 My používame celá rodina, mne osobne sa chrup velmi zlepšil, manuálne som si kefkou zuby tak krásne nikdy nevyčistila, deti tiež používaju a sme spokojní 😉
mojmu 4r synovi pomohla ked mu po antibiotikach zozltli zubky, za 2 tyzdne boli zase biele. inak odporucam, dobre cistenie. mame philipis sonicare.
Jú,jednoznačně NÉ!My jsme koupili naši 8lete dcerce aby jsme mu motivovali a zubař asi po půl roku sám poznal že má elek.kartáček a kázal vyhodit.Děti si na zoubky tlačí a oddělují si zub od dásně a ty vibrace na krček zubu je hotová katastrofa 😖 .Takže kartáček za nekolik deset eur letěl do koše ☹