Elektrická odsávačka z Číny

26. jún 2021

Poradite najlepšiu el odsavačku na mlieko? Najlepšie na obe prsia naraz. Mate niekto skusenost s odsavačkou z aliexpresu. Videla som tam na dve prsia a neni ani draha, ale skoda aj 20€ ak to nevytaha.

c_est_la_vie
26. jún 2021

Elektroniku z Ali určite nie, duplom keď prichádza do kontaktu s telom ( zvyknú skratovat). Áno, všetko sa vyrába v Číne, ale aspoň kvalitných súčiastok a otestované a ocertifikovane v EU.
Kvalitné určite Avent a Medella ( tá má model aj na obe prsia ).

leuska15leuska15
26. jún 2021

Ahoj, z Aliexoressu to je blbosť. Vieš koľko chemikálií to môže vylučovať do ovzdušia a aj DK odsateho mliečka? V EÚ sa kontroluje, koľko chemikálií (VOC, ftalaty atď) uvoľňuje daná vec. V Číne ktovie... A navyše áno, elektronika, zoskrratuje ti ešte ti zhorí dom alebo ta skope, ved to prichádza do styku aj s tekutinou. Ja mam Avent a som spokojna

zuzubb007
26. jún 2021

Tak z alieexpresu ani zadarmo by som nechcela, kvalita a zdravie by mi bolo veru prednejsie

marrydreamkas
26. jún 2021

Ahoj, mala som, na obe prsia,rada ti ju predam,vsetko vysterilizovane, ciste,funkcne, v originalnej krabici.ja som vsak mala malo mlieka, tak neviem objektivne zhodnotit ako fungovala oproti inym znackam. Kupila som ju za 17€,predam za 10€ aj s postou, napis mi spravu,ak budes mat zaujem

autor
26. jún 2021

@c_est_la_vie
@leuska15leuska15
@zuzubb007 baby dakujem vam za nazor, urcite zvažim. Inač pišu tam že BPA free tak som myslela že to bude v pohode aspon co sa flaštičiek tyka. Tak uvidim este to zvažim

autor
26. jún 2021

@marrydreamkas dakujem za ponuku, este si to musim premysliet

leuska15leuska15
26. jún 2021

BpA je 1 z 6 ftalatov, ktoré sú zakázané vo fľaška h v EÚ. Čiže okrem BpA je tu ďalších otáznych 5