ahojte mate niekto skúsenosti s elektrickou odsavackou philips avent???
Ja som pouzivala 19 mes rucnu avent. mne elektricka nevyhovovala
@adriana89 http://odsavacky.heureka.sk/philips-avent-scf33... len ja este neviem ktoru chcem zistit ci sa to oplati vobec lebo su dost drahe :/
@majca1581 na elektrickej si vies nastavit rychlost odsavania ale pre mna to bolo slabe. Z rucnou som si to vedela lepsie nastavit prisposobit podla seba. No neviem je to moj nazor. Moja znama mi pozicala elektricku mala velmi vela mlieka, na obidvoch sa jej pokazil motor zadrela ho. Reklamacia sa nevztahovala na to. Pozicala som jej moju rucnu a nevedela si prenachvalit. Na rucnej sa ti nema co pokazit. Podla mna je super. A mam ju odlozenu a urcite ju nepredam je to vynikajuca vec. svagrinka chce mat dieta posuniem dalej. Na tvojom mieste by som si este nekupovala odsavacku mozno ju nebudes ani potrebovat. Zbytocne vyhodis peniaze.
Mne viacej vyhovovala Medela aj ked myslim je trosku drahsia ako Avent,ale ta mi nic neodsala ...
@erzulik ved hej ako aj ja nad tym rozmyslam zeby som zbytocne nevyhodila peniaze ...amam pozicianu aj manualnu od svagriny znacky mam je dobra lenze dlho sa pri tom odsavani zdrzim ...mam totiz vela mliecka a nechce sa pri tom tolko sediet...mam uz aj zapaleny prsnik :/ tak preto rozmyslam ze co a ako ci by to s elektrickou nebolo rychlejsie a zeby mi to aj lepsie odsalo
mne zase rucna nic neodsala a elektricka super! mne velmi pomohla....
Ja mam dobre skusenosti s touto http://www.kojenecke-potreby.sk/kojenecky-tovar.... Komfort elektriky je niekedy na nezaplatenie 🙂
mala som aj elektricku aj manualnu od avent, aj balonikovu nejakej inej znacky, mne ani jedna nic neodsala. Odsavat mi islo len rukou vlastnou, to bol prud riadny, cize u mna odsavaky nula bodov
Najlepsie si zapozicat za poplatok (najdes na nete urcite) a vyskusat ci ti to odsaje vobec
Mne vyhovovala, z manualnej ma boleli ruky hrozne a je to praktickejsie aj v noci
ja osobne som vyskusala dve odsavacky avent a nakoniec som bola spokojna az ked som si kupila medela swing.. vyborna odsavacka, s tymi aventkami sa to vobec neda porovnat! urcite radsej trosku priplatit ako kupovat potom druhu novu! objednavala som cez www.medela.sk a prisla mi hned na druhy den! vrelo odporucam...
@majca1581 ktoru myslis teraz??