Ahojte, mám možnosť kúpiť vraj 2 krát použitú elektrickú odsávačku Tommee Tippee, lenže potrebujem poradiť. Ak sa vyvarí všetko, zmizne tá "zltasta farba" aj z hadiciek? Je dobré a hygienické kúpiť takuto odsávačku? Alebo radšej kúpiť novú? Riešim to preto, lebo ju ponúka za zlomok ceny novej.
Ak je to ok, uvítam rady, ako to vydenzifikovat a vyčistiť do čo najlepšieho stavu. Ďakujem.
A po vyvareni ta farba nezmizne
Nemusela byť možno casto používaná ale dlllllho niekde stala. Aj tie plasty prechadzaju procesmi. Nájdeš aj v lepšom stave
Ja som kúpila elektro medelu v top stave za 15€...
hľadaj ďalej....
@gejb a prosím ťa ako sa presnejšie volá? Medela aký typ? Odsava priamo do fľašky? Pred rokmi som mala len ručnú, ale to nula bodov...ďakujem za odpísanie...a pričom dávať dievčatá pozor, keď kupujem takú od ruky?
@lubkovaandrejka
@lubkovaandrejka veď to aj mne príde dosť používaná, ale za 13e... Budem hľadať ďalej...ty si tiež kúpila použitú? Načo dávať pozor?
Vies co, keby som kupila z druhej ruky, tak urvite by som si k tomu dokupila nove hadicky aj flasu, ale popravde by som si odsavacku kupila iba novu, mne to pride nehygienicke, aj ked je to vyvarene, neviem preco mam taky pocit z toho. A druha vec,ze ktovie ako dlho taka odsavacka vydrzi, jasne, ked stala dlho,ze nebola pouzivana mala by nieco vydrzat, ale pouzivanu kazdy den rok, rok a pol by som nekupila, aby nezlyhal motorcek v odsavacke.
A na akych portaloch hladas? Ja som len tak zbezne pozrela a predavaju za 20e aj nepouzivane alebo ze pouzota raz, ale nie je taka nazltla ako ta na fotke.
A mas vyskusanu elektricku? Lebo mne z nej vobec neslo mlieko. Islo mi z pakovej.
@lubkovaandrejka na Tom čo sa tu nesmie menovať V***** asi vieš.... ale za 20 e nové ale iba ručné...
@stanulienkat nemám, ale z pakovej mi šli veľmi ťažko, bolo to trápenie....
@stanulienkat inak je zaujimave,ze niektorym zenam to nejde vobec,aj ked maju spravny nadstavec a pritom normalne dojcia deti a inym to ide bez problemov odsat.
@lubkovaandrejka ja hľadám na zahraničnom, keďže žijem mimo, mne by pomohlo keby som vedela názvy tých elektrických, ktoré sú fajn...
Medela swing , kúpená tu na bazáre...odsava samozrejme priamo do fľašky a podla mňa veľmi dobrá. Aj náhradné dieliky boli ku nej.
Ahoj, ja som mala túto značku aj odsávačku a vôbec nemá a nikdy nemala takéto žlté zafarbenie. Používala som ju naozaj málo, sterilizovala som ju po každom použití. Mne to nešlo, ani s el. ani s ručnou. 😢
Toto by som nekupovala.
Ja som mala lansinoh 2 in 1 breast pump, vynikajuca bola! 🙂
Aj beurer je dobrá. To zazltnutie vzniká podľa mňa práve vyváraním a sterilizovanim.
No ja ti neviem 🙂 mne pripada ako velakrat pouzita,nielen 2x.