Elektrická odsávačka hlienov - rady

asuliena
17. apr 2023

Prosím. Poraďte mi akú odsávačku hlienov kúpiť. Najdôležitejšie kritérium je pochopiteľne aby naozaj odsavala sople staršiemu dieťatku ( 5 rokov ). A za druhé aby bola naozaj oveľa oveľa oveľa tichšia ako odsávačka na vysávač a dala sa použiť počas spánku dieťaťa v noci. Existuje taká ? Máte skúsenosť ?

mima172
17. apr 2023

@asuliena Maminy si veľmi chvália Nosiboo. Je drahšia, no účinnosť ako na vysávač a tichšia (kuk videa na YT). Zvažovala som ju, kým bola dcéra menšia, no medzičasom sa naučila smrkat sama. Do dôvodov, prečo chceš odsavat tak veľkému dieťaťu sa starať nebudem (keďže to tipujem jedine na zdravotné problémy), no možno napíšu maminy, ktoré ju majú, či podľa nich zvládne údržbu noštek staršieho dieťaťa. Ja som to svojho času veľmi riešila, odporučili mu ju aj tu maliny, ktoré ju majú.

asuliena
autor
17. apr 2023

@mima172 dôvod kľudne prezradím ... Syn je naozaj veľmi šikovný čo sa týka smrkania . Ak ma náladu
a silu vysmrka hlieny až z päty. Ak je chorý a zároveň veľmi spavý a podráždený tak prichádza problém že sa v noci dusi hlienami, fúkať nevládze a zo zvuku vysávača chytá hysáky. A rada by som ho už prestala trápiť a stresovať násilným odsávanim. Len či už konečne vymysleli niečo naozaj účinné lebo čítam recenzie a katastrofa.

asuliena
autor
17. apr 2023

@mima172 nosibo idem popozerať recenzie ďakujem 🙂

mima172
17. apr 2023

@asuliena Jasné, chápem. Budem úprimná, mňa odradila svojho času cena a ostala som verná tej vysávačovej.

asuliena
autor
17. apr 2023

@mima172 no tá cena je riadne prestrelena to by som bola za blázna u môjho muža keby že toto kúpim a ešte aj to nebude ťahať 🙈