Ahojte, ake mate skúsenosti s elektrickými odsavackami hlienov pre bábätko? Mame tu taku bublinku, ale to nevysaje nic, mame aj na vysavac, ale s tym nie som spokojna ja a ani malicka, pretoze nema rada ani to odsávanie ani zvuk vysávača.
Dakujem za rady
Nam sa osvedcila jedine na vysavac,ci to ma rad alebo nie neriesim,hlavne,ze oomaha a vytiahne co treba
Na vysávač naj
Neviem si predstaviť inú, ako na vysávač. Ústnu, to musíš mat pľúca ako mechy, aby si fakt vytiahla všetko.
Ano, ten zvuk je nepríjemny a dieťa máloktoré bude šťastné, že mu ideš dat do nosa huciacu odsavacku..môj rycal ako besny, držať ho musel manžel, alebo svokra, keď bol muž v robote, ale tak bolo to pre jeho dobro, neriešila som, či chce, alebo nie. Aj lieky mu dávam, ktoré nema rad, no a? Ja sa ho nepýtam, keď musí, tak musí a basta
@lllperko mala som elektricku, su to vyhodene peniaze podla mna, nevytiahne vela... najlepsie co mame je ustna odsavacka gamma, s tou vytiahnem ozaj vsetko a stoji par eur 🙂 a mozes ju pouzit kdekolvek, nie ako tu na vysavac