Elektrická odsávačka hlienov

deniskatimmy
26. okt 2024

Ahojte. Čítam veľa recenzií ale neviem sa rozhodnúť. Používali ste niektorá pri deťoch elektrickú odsávačku hlienov? Ak áno ktorú?

13uzivatelka11
26. okt 2024

Nosiboo pro 😊 stále aj pri 4-rocnom

patta89
26. okt 2024

Ano, Nosiboo pro...je super 🙂

really8
26. okt 2024

@deniskatimmy ano nosibo. Mal rok ked dostal od jeziska. Odsava sa aj sam uz.

amelie22
27. okt 2024

@deniskatimmy odsávanie nie je úplne idealne, čím viac sa odsava tým viac hlienov sa tvorí. Cise odsavat ozaj v prípade nutnosti pri babatkach ked sa inak neda, inak 1,5 az dvojročné deti si už v pohode vedia vyfukat nos

really8
28. okt 2024

@amelie22 to kde si vycitala?

amelie22
28. okt 2024

@really8 čo kde som vyčítala? že čím viac sa odsáva tým viac hlienov sa tvorí? Normálne každý lekár ti to potvrdí, dráždi sa tým sliznica, v nemocnici na detskom preto deťom odsávajú až fakt keď už nemôžu dýchať, inak sa davajú kvapky na rozpustenie hlienov.

really8
28. okt 2024

@amelie22 tak toto ti veru kazdy pediater nepovie. Normalne treba cistit nos, dodrziavat sliznicu cistu a vlhku a nie si tam v soploch drzat patogeny a nechat ich zatekat do krku.

amelie22
28. okt 2024

@really8 čistiť nos ano, ale nie do nemoty odsávať ako to väčšina mamičiek robí. Nehovorím, keď má bábätko veľkú nádchu a problém s dýchaním samozrejme mu treba pomôcť, ale behať za 4 ročným deckom s odsávačkou? Prípadne namiesto vreckovky aby matka vytiahla na ihrisku odsávačku? To sa mi zdá už mierne choré.

really8
28. okt 2024

@amelie22 aha. No ale tu prezentujes vlastne vymyslene scenare. Sopel sa ma dostat z nosa prec, u babatka to nejde inak ako odsavanim. Inak si koledujes o zapaly nosovych dutin, priedusiek, laryngytidu a podobne. A to nehovorim o tom ze babatka sa s plnym nosom ani nevedia najest.

amelie22
29. okt 2024

@really8 to nie sú vymyslené scenáre, minulý týždeň mamička na ihrisku behala s odsavackou za dcerou 🤦‍♀️ to mi naozaj nepríde normalne. Ôk babatkam keď sa inak nedá tak samozrejme ze treba pomôcť, ale s mierou a teda babatka sú u mňa tak deti max do 1,5 roka. Ale veď každý nech si robí ako uzná za vhodne.

really8
29. okt 2024

@amelie22 teraz uz ale hovoris o niecom inom ako na to na co som reagovala.