Ahojte. Čítam veľa recenzií ale neviem sa rozhodnúť. Používali ste niektorá pri deťoch elektrickú odsávačku hlienov? Ak áno ktorú?
Ano, Nosiboo pro...je super 🙂
@deniskatimmy ano nosibo. Mal rok ked dostal od jeziska. Odsava sa aj sam uz.
@deniskatimmy odsávanie nie je úplne idealne, čím viac sa odsava tým viac hlienov sa tvorí. Cise odsavat ozaj v prípade nutnosti pri babatkach ked sa inak neda, inak 1,5 az dvojročné deti si už v pohode vedia vyfukat nos
@really8 čistiť nos ano, ale nie do nemoty odsávať ako to väčšina mamičiek robí. Nehovorím, keď má bábätko veľkú nádchu a problém s dýchaním samozrejme mu treba pomôcť, ale behať za 4 ročným deckom s odsávačkou? Prípadne namiesto vreckovky aby matka vytiahla na ihrisku odsávačku? To sa mi zdá už mierne choré.
@amelie22 aha. No ale tu prezentujes vlastne vymyslene scenare. Sopel sa ma dostat z nosa prec, u babatka to nejde inak ako odsavanim. Inak si koledujes o zapaly nosovych dutin, priedusiek, laryngytidu a podobne. A to nehovorim o tom ze babatka sa s plnym nosom ani nevedia najest.
@really8 to nie sú vymyslené scenáre, minulý týždeň mamička na ihrisku behala s odsavackou za dcerou 🤦♀️ to mi naozaj nepríde normalne. Ôk babatkam keď sa inak nedá tak samozrejme ze treba pomôcť, ale s mierou a teda babatka sú u mňa tak deti max do 1,5 roka. Ale veď každý nech si robí ako uzná za vhodne.
Nosiboo pro 😊 stále aj pri 4-rocnom