Dudlík pre 10-mesačnú

nina296
8. aug 2022

Pekný deň maminy, naša 10 mesačná má od narodenia dudlíky Bibs, čítala som prednedávnom, že nie sú úplne vhodné keď rastú zúbky, aby ich nemala časom krivé. Zatiaľ má 2 zúbky. Viete mi odporučiť, akej značky dudlík je fajn? Najlepšie asi nemať žiadny, ale momentálne jej dudlík nechcem rušiť.

vevulik18
8. aug 2022

@nina296 ahoj , my používame Lovi a mala je spokojná 🙂 aj cenovo sú fajn 🙂

jane1987
8. aug 2022

@nina296 ahoj, u nas maju uspech Lovi dudliky a s tymi bibs si citala spravne, maju zly tvar a deformuju podnebie, hlavne ked sa zvacsia. A pokial chces orto dudlik, tak curaprox.

nina296
autor
8. aug 2022

@vevulik18
@jane1987 ďakujem, mala aj Lovi, ale nechcela ich. Je zvyknuta na bibs, ale kupim a budem skúšať jej ich dávať, hádam si zvykne

bajka16
8. aug 2022

My sme pri prvom synovi kupovali iba Avent. Potom sme prešli na bibs, tie mal aj mladší od narodenia, ale i tak sme sa znovu vrátili k Avent. Prídu mu také kvalitnejšie. Bibs sa rýchlo opotrebuju ten kaučuk je potom nechutný.

bela30
8. aug 2022

@nina296 Curaprox navrhnutý špeciálne na tieto účely.

zuzanka.zuzu
8. aug 2022

nič lepšie než bibs na trhu nie je 🙂

mamabudiakova
8. aug 2022

Ahoj, my máme od narodenia silikónový cumlík Avent sú ortodontické.

domka222
8. aug 2022

Aj za mňa avent. Obe moje deti sa na ne chytili hneď. Ten kaučuk na bibs vyťahaný a vyžužlaný za chvíľu.

marianeta
8. aug 2022

Môj už z cumlov dávno vyrástol, ale tiež mal väčšinou Avent, Mam alebo aj tie z DM aj Lovi.. Tento tvar mal najradšej..Tieto guľaté moc nechcel..

zuzana2299
8. aug 2022

@nina296 Ja jednoznačne odporúčam Suavinex. V podstate všetky od tejto značky maju rovnaký tvar. Su oveľa viac ploche ako Avent. Neter ma od mala Avent a zuby ma zdeformovane. https://www.predeti.sk/starostlivost-o-dieta/do...

vifoncitta
8. aug 2022

Malý ma 4 mesiace používame od začiatku frigg,kúpila som mu aj ortodonticky bibs ale nechcel ho...chcela som mu objednať od frigg novy ale asi skúsim ten avent alebo curaprox...

tamarkissova
8. aug 2022

Ahoj, my mame od narodenia aventy a iný cumlík ani nechce, sme spokojný, sú to veľmi kvalitne cumlíkx 🙂

beata_k
8. aug 2022

Cumlik musi byt ortodonticky. Je jedno aka znacka.

nina296
autor
8. aug 2022

@beata_k a ked ma bibs ortodonticke z prírodného kaučuku, to môže byt? Alebo by mali byt silikónové?

nina296
autor
8. aug 2022

@bajka16 ten kaucuk je pravda, minule ju z toho naplo, čo bol asi už vydudlany, tak som ho hneď vyhodila

beata_k
8. aug 2022

@nina296 Na materiale nezalezi. Bibs ma ortodonticke?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nina296
autor
9. aug 2022

@beata_k aspon tak pisu,že je