Pekný deň maminy, naša 10 mesačná má od narodenia dudlíky Bibs, čítala som prednedávnom, že nie sú úplne vhodné keď rastú zúbky, aby ich nemala časom krivé. Zatiaľ má 2 zúbky. Viete mi odporučiť, akej značky dudlík je fajn? Najlepšie asi nemať žiadny, ale momentálne jej dudlík nechcem rušiť.
My sme pri prvom synovi kupovali iba Avent. Potom sme prešli na bibs, tie mal aj mladší od narodenia, ale i tak sme sa znovu vrátili k Avent. Prídu mu také kvalitnejšie. Bibs sa rýchlo opotrebuju ten kaučuk je potom nechutný.
nič lepšie než bibs na trhu nie je 🙂
Aj za mňa avent. Obe moje deti sa na ne chytili hneď. Ten kaučuk na bibs vyťahaný a vyžužlaný za chvíľu.
Môj už z cumlov dávno vyrástol, ale tiež mal väčšinou Avent, Mam alebo aj tie z DM aj Lovi.. Tento tvar mal najradšej..Tieto guľaté moc nechcel..
@nina296 Ja jednoznačne odporúčam Suavinex. V podstate všetky od tejto značky maju rovnaký tvar. Su oveľa viac ploche ako Avent. Neter ma od mala Avent a zuby ma zdeformovane. https://www.predeti.sk/starostlivost-o-dieta/do...
Malý ma 4 mesiace používame od začiatku frigg,kúpila som mu aj ortodonticky bibs ale nechcel ho...chcela som mu objednať od frigg novy ale asi skúsim ten avent alebo curaprox...
Ahoj, my mame od narodenia aventy a iný cumlík ani nechce, sme spokojný, sú to veľmi kvalitne cumlíkx 🙂
Cumlik musi byt ortodonticky. Je jedno aka znacka.
@nina296 ahoj , my používame Lovi a mala je spokojná 🙂 aj cenovo sú fajn 🙂