Dobrý deň aký druh a čo všetko máte pre bábätko vo vanicke ? Len klasickú ? Alebo vedierko , podložka , protišmyková podložka . Ďakujem za rady . 😊
Mám na nožičkách,s prebaľovacim pultom-CAM,oceňujem kvôli chrbtici...
ja mam nieco taketo, z druhej ruky: https://www.predeti.sk/starostlivost-o-dieta/ku...
je k tomu aj stojan ale ten nepouzivam vobec, ta vanicka ma aj teplomer tak nemusim skusat teplotu vody ani... mala ma 4 mesiace a furt pouzivame, ako nahle zacne sediet tak vanicku dame prec a bude sa kupat klasicky vo vani 🙂
Obyčajná IKEA vanička za pár € a nemala som tam nič, ono v nej sú také vlnky protišmykové. Ale tak doeta tam leží nemá sa ako šmýkať 😂
Mne tiež prišlo zbytočne neviem čo tam dávať max. som mal do nej tiež lacný teplomer z DM. Vykupala som len a hotovo, nerobili sme party. Vaničku som mala na zemi sedela som pri nej takže žiadne bolesti neboli.
@misinka0611 ten teplomer mi pride zbytocny, tiez mame ten z dm. Par krat pouzity, maly to ma teraz ako hracky do vane
@kiki68 Pre prvorodicku vystresovanu podľa mňa OK, kým bude mať odhad. A tiež to majú deti už ako hračku.
@nwnw taku mame i my
My sme mali najobyčajnejšiu vaničku ešte po mužovom bratovi, keď bol malinký a úplne stačila. Však zas tak dlho dieťatko kúpať vo vaničke nebude. Mne to prišlo zbytočné dávať za takéto niečo toľké peniaze.