Ahojte zvažujem kúpu ohrádky ...len neviem vybrať či ostať pri klasike drevenej alebo tie látkové .....môj názor že v tej látkovej je to viac zabednene no v drevenej zas tvrdé tie ,,mreže " .....poraďte prosím + vaše skúsenosti
@bjl0803 v takej tej sietkovej mi to nepride viac zabednene, malý v nej bol rád. Väčšinu času bude postavený vykukat von, teda aspon náš tak robil. Mali sme tu sietkovu a neviem si to vynachvalit, ziadne modriny, mohol sa tam hadzat, buchat. Zatial co v klasickej drevenej aj ked bol mantinel a vselijake vystielky z podusiek som mu tam robila, večne ked padal chytil s čelom volaky tvrdy kusok co vytrcal a modrina bola na svete.
cam america-na dno matrac, nahadzat tam makke plysove hracky kocky lopticky latkove knizky, a zabava nekonecna...
My sme mali veľkú drevenú a mala veľký úspech. Buchol sa myslím len raz a nič hrozne, keďže bola obrovska mohla som tam byt s ním a veľmi sa mu tam pacilo, neskôr sa tam vyhral aj sám.
my sme mali drevennu a deti nemali ziadne problemy
My sme mali veľkú drevenu 120*120, ale uz by som radsej zvolila látkovú s dnom, aby sa neposuvala.
ja som mala cestovnu postielku miesto ohradky :D
moji nemali ziadnu
@bjl0803 My sme mali latkovu. Bol tam len dovtedy kym nezacal stvornozkovat. Cely cas vykukal von a po 10 minutach uz zacal plakat. . Potom ked zacal stornozkovat to uz bolo vezenie... uz tam nechcel byt ani minutu... este ze sme to dostali ako dar, inac by to boli vyhodene peniaze.
@bjl0803 požičaj si hocijakú od kamosky, aby si si odtestovala či tam tvoje dieťa vôbec bude ochotne byt.
Kamoska si kúpila, dieťa tam nebolo schopne byt ani minútku bez placu