Dopĺňajú veci do eshopu Next?

nikolabulkova
28. feb 2015

Dievcata prosim vas ked na next direct su vypredane uz niektore velkosti myslite ze to doplnaju?

gumimaci
28. feb 2015

Ano, ale je mozne, ze az o niekolko tyzdnov. Uz som tak kupovala, co bola novinka hned soldout a ked dali novu kolekciu, tak uz bolo skladom.

romisami
28. feb 2015

Mna toto tiez hneva, na cokolvek co sa mi paci kliknem tak soldout... 😠

babatkoo
28. feb 2015

Ja som par veci chytila cez STILAGO

ankiki
28. feb 2015

@nikolabulkova Oplatí sa sledovať. Zvyknú dopĺňať 😉

nikolabulkova
autor
1. mar 2015

Lebo mne priatel este zakazal nakupovat ze az v 7 mesiaci ale tak pozerala som si uz veci🙂

babatkoo
1. mar 2015

@nikolabulkova Ja som si objednala veci z NEXT cez slovensku stranku STILAGO.sk a dodacia doba je tam 3-4 tyzdne 🙂 tak to uz budez davno v 8 mesiaci pri takej dodavej lehote 🙂

nikolabulkova
autor
1. mar 2015

@babatkoo a aky je rozdiel medzi stilago a next direct?

babatkoo
1. mar 2015

@nikolabulkova Stilago predava oblecenie viacerych znaciek a dovaza ich do SR a Next je Next 🙂

nikolabulkova
autor
1. mar 2015

@babatkoo dakujem 🙂

nikolabulkova
autor
1. mar 2015

@babatkoo a aka znacka je odtial fajn?

babatkoo
1. mar 2015

@nikolabulkova ja mam najradsej NEXT. Kazdy ma rad nieco ine... mne sa pacia veci z NEXT aj s kvalitou som spokojna. Este napr. Noppies znacka ale mne sa od nich napr. vela veci nepaci. Pre seba aj tak kupujem veci vacsinou v kamennych obchodoch.

ankiki
1. mar 2015

@nikolabulkova Z nextdirect mám veci aj do 6 prac. dní doma, cena v porovnaní s kurzom je úplne v pohode, nakoľko na stránke máš už ceny v € a ak si to porovnáš ku libre + nad cca. 20€ neplatíš poštovné, ani žiadne iné poplatky a spokojná som aj so značkou mothercare 😉

sculka
2. mar 2015

@ankiki ahoj, odkial objednavas mothercare? lebo aj mne sa pacia...