Dievcata prosim vas ked na next direct su vypredane uz niektore velkosti myslite ze to doplnaju?
Mna toto tiez hneva, na cokolvek co sa mi paci kliknem tak soldout... 😠
Ja som par veci chytila cez STILAGO
@nikolabulkova Oplatí sa sledovať. Zvyknú dopĺňať 😉
Lebo mne priatel este zakazal nakupovat ze az v 7 mesiaci ale tak pozerala som si uz veci🙂
@nikolabulkova Ja som si objednala veci z NEXT cez slovensku stranku STILAGO.sk a dodacia doba je tam 3-4 tyzdne 🙂 tak to uz budez davno v 8 mesiaci pri takej dodavej lehote 🙂
@babatkoo a aky je rozdiel medzi stilago a next direct?
@nikolabulkova Stilago predava oblecenie viacerych znaciek a dovaza ich do SR a Next je Next 🙂
@babatkoo dakujem 🙂
@babatkoo a aka znacka je odtial fajn?
@nikolabulkova ja mam najradsej NEXT. Kazdy ma rad nieco ine... mne sa pacia veci z NEXT aj s kvalitou som spokojna. Este napr. Noppies znacka ale mne sa od nich napr. vela veci nepaci. Pre seba aj tak kupujem veci vacsinou v kamennych obchodoch.
@nikolabulkova Z nextdirect mám veci aj do 6 prac. dní doma, cena v porovnaní s kurzom je úplne v pohode, nakoľko na stránke máš už ceny v € a ak si to porovnáš ku libre + nad cca. 20€ neplatíš poštovné, ani žiadne iné poplatky a spokojná som aj so značkou mothercare 😉
Ano, ale je mozne, ze az o niekolko tyzdnov. Uz som tak kupovala, co bola novinka hned soldout a ked dali novu kolekciu, tak uz bolo skladom.